Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Specificaties

Eigen keukenteam
Diner mogelijk tot 250 gasten
Full service locatie
Sfeervolle tuin voor BBQ
Uitgebreide wijnkaart
Nespresso koffie
Drankenarrangementen
Borrel- en dinerarrangementen

Stel je vraag aan Dominique

Heb je een vraag over ons food & beverages aanbod of over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dominique.

Stel je vraag aan Dominique

Goed eten en drinken

Wij zijn van mening dat goed eten en drinken bijdraagt aan het succes van een bijeenkomst. Eetmomenten zijn dé momenten voor interactie tussen de gasten, maar dragen daarnaast bij aan de concentratie. Chef-kok Robbert zorgt er in ieder geval samen met zijn team voor dat alle gerechten op het juiste moment klaar staan. Robbert heeft graag de vrije hand en werkt het liefst met producten van het seizoen.

Van ontbijt tot aan lunch

Robbert heeft verschillende arrangementen opgesteld, van ontbijt tot aan het diner. De gasten kunnen bij Green Village bijvoorbeeld de dag goed beginnen met lekkere koffie of een klein ontbijt. Alle (koffie)pauzes zijn verder te combineren met een zoete of hartige lekkernij. Voor de lunch is er de keuze uit diverse arrangementen. Je kunt bij mooi weer echter ook voor een picknick in het park kiezen. It’s up to you!

En van de borrel tot aan het diner

Tijdens de borrel is er voor ieder wat wils. We hebben een drietal borrelspecials, maar ook een uitgebreide kaart aan losse borrelhapjes. Wil je de bijeenkomst afsluiten met een diner? Geen probleem. Je hebt de keuze uit verschillende walking dinners, uitgeserveerde sit down dinners en in de zomermaanden een uitgebreide barbecue.