Het keukenteam van Green Village staat klaar om voor jouw bijeenkomst en gasten de lekkerste gerechten te bereiden. Onder leiding van onze chef-kok Robbert van Dijk kookt ons team gerechten die volledig zijn afgestemd op jouw wensen, het gezelschap en het seizoen. Waarom? Omdat wij goed en lekker eten erg belangrijk vinden.
Let op: afhankelijk van de geldende maatregelen hebben wij ons cateringaanbod aangepast. Zo kan het zijn dat wij de fooditems middels een take away box serveren. In overleg stemmen wij dit graag verder met je af.
Heb je een vraag over ons food & beverages aanbod of over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dominique.
Wij zijn van mening dat goed eten en drinken bijdraagt aan het succes van een bijeenkomst. Eetmomenten zijn dé momenten voor interactie tussen de gasten, maar dragen daarnaast bij aan de concentratie. Chef-kok Robbert zorgt er in ieder geval samen met zijn team voor dat alle gerechten op het juiste moment klaar staan. Robbert heeft graag de vrije hand en werkt het liefst met producten van het seizoen.
Robbert heeft verschillende arrangementen opgesteld, van ontbijt tot aan het diner. De gasten kunnen bij Green Village bijvoorbeeld de dag goed beginnen met lekkere koffie of een klein ontbijt. Alle (koffie)pauzes zijn verder te combineren met een zoete of hartige lekkernij. Voor de lunch is er de keuze uit diverse arrangementen. Je kunt bij mooi weer echter ook voor een picknick in het park kiezen. It’s up to you!
Tijdens de borrel is er voor ieder wat wils. We hebben een drietal borrelspecials, maar ook een uitgebreide kaart aan losse borrelhapjes. Wil je de bijeenkomst afsluiten met een diner? Geen probleem. Je hebt de keuze uit verschillende walking dinners, uitgeserveerde sit down dinners en in de zomermaanden een uitgebreide barbecue.