Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

We zorgen graag dat je bijeenkomst slaagt

Bij Green Village zorgen we er graag voor dat jij jouw doelstellingen van het corporate event behaalt en stemmen we de inrichting en invulling hierop af. De locatie waar je event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij dat als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je corporate event.

Wat opdrachtgevers
over ons zeggen

9 Ruimtes
10 Culinair
10 Service

Een aanrader voor zakelijke bijeenkomsten

"Green Village is een fantastische locatie. Zowel binnen als in de heerlijke tuin. Ze serveren een smakelijke lunch en ze hebben hier echt begrepen wat hospitality is. Een aanrader voor trainingen, workshops, personeelsbijeenkomsten of andere zakelijke bijeenkomsten"

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Relatie-event op een prachtige locatie

"In het najaar hebben wij bij Green Village een event georganiseerd voor onze klanten en prospects. Een prachtige, lichte locatie waar alles tot in detail prachtig is ingericht. Het contact met Green Village vooraf en tijdens ons event was heel plezierig. Alles liep op rolletjes en de culinaire invulling was heel erg goed. Mede dankzij deze locatie, het personeel en de catering is ons event super verlopen!"

8 Ruimtes
8 Service
9 Parkerene

Congres met een prettige samenwerking

"Wij hebben een geslaagde dag gehad bij Green Village! Alles was prima geregeld. De contacten met betrekking tot de organisatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook de contacten op de dag van het congres waren allemaal even prettig. Wij zullen Green Village zeker aanbevelen."

10 Service
10 Parkeergelegenheid
10 Ruimtes

Wij komen snel terug voor een volgend evenement

"Green Village is de perfecte locatie om een succesvol evenement te organiseren. Een prachtige multi-functionele locatie in het midden van het land, goed bereikbaar, meer dan genoeg parkeergelegenheid en fantastische medewerkers die alles voor je doen wat nodig is om van je evenement een groot succes te maken. Wij komen snel weer terug!"

10 Ruimtes
10 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Boven verwachting goede productpresentatie

"Wij waren al eerder bij Green Village geweest, maar waren gisteren voor het eerst in het nieuw aangebouwde gedeelte en zijn zeer aangenaam verrast. Boven verwachting goed, mooi en gastvrij! Een perfecte plek voor een productpresentatie, seminar of ander zakelijk event."

9 Ruimtes
10 Service
10 Bereikbaarheid

Compleet verzorgd zakelijk evenement

"De middag/avond was voor ons zeer compleet door de combinatie van een prachtige locatie, zeer competent en vriendelijk personeel en heerlijke hapjes en BBQ. Ook al was het weer slecht, in de orangerie waan je je gewoon buiten mede door de mooie ligging en tuin."

8 Culinair
9 Service
8 Ruimtes

Goed verzorgd congres

"Wij hebben een erg leuke en goed verzorgde bijeenkomst gehad bij Green Village. De gehele dag was supergeorganiseerd en de medewerkers stonden constant voor ons klaar om te assisteren. Wij en alle deelnemers voelden ons erg welkom, heel veel dank hiervoor."

10 Ruimtes
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Goed bereikbare locatie voor een borrel

"Als je een bijeenkomst organiseert in deze prachtige, sfeervolle, goed bereikbare, locatie ontbreekt het je aan niets. Het personeel denkt mee, is vriendelijk, gastvrij én behulpzaam tot in de puntjes. Op culinair gebied is aan alles gedacht: heerlijke smaak, goede kwaliteit en mooie presentatie."

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Parkeren

Kick-off meeting op een top locatie

We hebben onze kick-off meeting gehad bij Green Village voor het nieuwe jaar met ons team van Traffic & More. Wij zijn netjes ontvangen en alles was keurig voor ons geregeld. Wat een TOP locatie. Green Village bedankt!

9 Ruimtes
8 Service
8 Food

Professionele kick-off bijeenkomst

"We hebben Green Village ervaren als professioneel en luxe. Onze kick-off kwam goed tot zijn recht in de overzichtelijke en mooie zaal met hoogstaande apparatuur. Vriendelijke en behulpzame begeleiding van het personeel en goed eten en drinken maakten de dag van Wolfram Chain compleet."

Specificaties

Capaciteit tot 300 gasten
Ervaren team eventprofessionals
Meedenken over de invulling
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Uitgebreide drankenkaart
Flexibel in te delen ruimtes
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Sfeervolle tuin

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw corporate event? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Corporate event in een landelijke omgeving

Bij Green Village zorgen we voor dat beetje extra. Zo beschikken onze ruimtes over de nieuwste faciliteiten, denken we met plezier overal in mee en staat het kopje koffie al klaar bij binnenkomst. Tijdens de plenaire sessie kunnen we tot 250 gasten verwelkomen in onze grootste zaal en tijdens de pauzemomenten zorgen onze eventtoppers voor de food & beverages. Voor de culinaire invulling kun je rekenen op onze chef-kok en zijn team.

Onze locatie is centraal gelegen in het hart van Nederland en ligt naast diverse snelwegen en het OV. Daarnaast parkeren je gasten gewoon gratis op eigen terrein. Bij Green Village profiteer je dus van alle gemakken die de ligging in de Randstad biedt, maar kun je tegelijkertijd genieten van een landelijke omgeving. Bij mooi weer kunnen je gasten bijvoorbeeld lekker in de zon zitten op één van de vele terrassen en kun je rondwandelen in de tuin.

 

Ruimtes voor een corporate event

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw corporate event? We vertellen je er graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging