Compleet verzorgde borrel op een sfeervolle locatie

Compleet verzorgde borrel op een sfeervolle locatie

De werkdag of zakelijke bijeenkomst even ver achter je laten? Tijdens een borrel bij Green Village leggen we jou en je relaties of collega’s helemaal in de watten. Een ongedwongen en gezellige sfeer, midden in het groen.

Check beschikbaarheid
Compleet verzorgde borrel op een sfeervolle locatie
Green Village facts

Eventlocatie met een persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw evenement een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village

In welke ruimte borrel jij?

event locatie

Compleet verzorgde borrel

Lekkere hapjes en drankjes, een goede sfeer en optimale gastvrijheid. Dit zijn wat ons betreft de drie hoofdingrediënten voor een geslaagde zakelijke borrel. Chef-kok Robbert en zijn keukenbrigade zorgen met liefde voor de culinaire invulling en ons gastvrije team zorgt er met plezier voor dat de glazen gevuld blijven. Van charcuterie tot bittergarnituur en van een koud biertje tot gin-tonics. Samen zorgen we ervoor dat jouw collega’s of zakelijke relaties met een grote lach naar huis gaan. En dan niet omdat ze een borreltje teveel op hebben…

Congres bij Green Village verjaardag vieren op eventlocatie Congres bij Green Village
Borrelplank
Uitgelicht

Jouw borrel bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
Zomer orangerie borrel
Food & beverages

Full-service concept

Zomer orangerie borrel

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Nieuwegein congreslocatie borrel op congreslocatie evenementenlocatie nieuwegein Eten rondbrengen op personeelsfeest Congres afsluiten met borrel Zomerse bijeenkomst sfeer Green Village nieuwjaarsborrel vega borrel hapjes Eten op personeelsfeest

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is het mogelijk om een leuke activiteit te doen tijdens de bijeenkomst?
Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw borrel bij ons?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Check beschikbaarheid