Sfeervolle locatie voor jouw borrel

Sfeervolle locatie voor jouw borrel

De werkdag of zakelijke bijeenkomst even ver achter je laten? Tijdens een borrel bij Green Village leggen we jou en je relaties of collega’s helemaal in de watten. Een ongedwongen en gezellige sfeer, midden in het groen.

Check beschikbaarheid
Sfeervolle locatie voor jouw borrel
Green Village facts

Eventlocatie met persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw evenement een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village
Tot in de puntjes geregeld

Volledig verzorgde borrel

Onze prachtig gelegen eventlocatie in het hart van Nederland biedt de perfecte setting voor uw bedrijfsborrel. Of het nu gaat om een informele netwerkbijeenkomst, een feestelijke afsluiting van een productieve dag, of het vieren van een mijlpaal, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

bedrijfsfeest
Een succesvolle start

Centraal gelegen locatie

Green Village bevindt zich in het centrale hart van Nederland, waardoor gasten vanuit het hele land ons snel en gemakkelijk kunnen bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De tram vanaf Utrecht Centraal stopt vrijwel voor onze deur en we liggen vlakbij de A2, A12 en A27. Bovendien kunnen gasten gratis parkeren op ons eigen terrein of in de directe omgeving. Dankzij deze uitstekende bereikbaarheid begint jouw zakelijke borrel gegarandeerd succesvol!

congrestival verjaardag vieren op eventlocatie congrestival
Marleen
Uitgelicht

Jouw borrel bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
180525-111719-Ruben_May
Food & beverages

Full-service concept

180525-111719-Ruben_May

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Nieuwegein congreslocatie borrel op congreslocatie evenementenlocatie nieuwegein Daphne Congres afsluiten met borrel Borrelplank Zakelijke borrel food en beverages aanbod vega borrel hapjes netwerken corporate event

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is het mogelijk om een leuke activiteit te doen tijdens de bijeenkomst?
Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Naar de FAQ

Jouw borrel bij ons?

Wil je jouw zakelijke borrel organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Informatie aanvragen