Compleet verzorgde borrel op een sfeervolle locatie

Compleet verzorgde borrel op een sfeervolle locatie

De werkdag of zakelijke bijeenkomst even ver achter je laten? Tijdens een borrel bij Green Village leggen we jou en je relaties of collega’s helemaal in de watten. Een ongedwongen en gezellige sfeer, midden in het groen.

Compleet verzorgde borrel op een sfeervolle locatie
Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie.

In welke ruimte borrel jij?

De cocktails en de borrelhapjes kunnen nog zo lekker zijn, de ruimte waarin je borrelt is minstens zo belangrijk voor de ultieme beleving. Green Village heeft een grote diversiteit aan type ruimtes. Zo hebben we altijd een ruimte die past bij jouw borrel. Of je nu wilt borrelen in de authentieke bruine kroeg, de stijlvolle Winebar, de glazen Orangerie of in de tuin: het kan allemaal.

Compleet verzorgde borrel

Lekkere hapjes en drankjes, een goede sfeer en optimale gastvrijheid. Dit zijn wat ons betreft de drie hoofdingrediënten voor een geslaagde zakelijke borrel. Chef-kok Robbert en zijn keukenbrigade zorgen met liefde voor de culinaire invulling en ons gastvrije team zorgt er met plezier voor dat de glazen gevuld blijven. Van charcuterie tot bittergarnituur en van een koud biertje tot gin-tonics. Samen zorgen we ervoor dat jouw collega’s of zakelijke relaties met een grote lach naar huis gaan. En dan niet omdat ze een borreltje teveel op hebben…

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie. Ruimte voor bijna 2000 gasten Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!