Onvergetelijke winter bruiloft

Onvergetelijke winter bruiloft

It’s the most wonderful time of the year. Vooral als je gaat trouwen. Hoe mooi is het om je bruiloft te vieren tijdens de koude winterdagen. Wij zeggen doen! Een verlichte oprijlaan, een openhaard bij de ontvangst en een welkomstdrankje in de sfeervolle Orangerie. We kleden jouw bruiloft helemaal aan zoals jij dat wil. Jouw bruiloft geheel in winterse stijl bijvoorbeeld.

Green Village is een full service locatie en wij werken met all inclusive arrangementen. Zo ontbreekt het jou en jouw gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk.

Onvergetelijke winter bruiloft
Uitgelicht

Jullie bruiloft in winterse sferen

Een verlichte oprijlaan, een openhaard bij de ontvangst en een welkomstdrankje in de sfeervolle Orangerie. In onze Orangerie maak je ieder jaargetijde van dichtbij mee. Dit komt doordat deze ruimte geheel van glas is. Dankzij het glazen dak en de glazen deuren heb je het gevoel je echt in de natuur te begeven. Geen zorgen over de kou hoor, want bij ons zit je er overal heerlijk warm bij. ;-)

Sfeervolle ruimtes
Full-service locatie
Centraal en goed bereikbaar
Een vleugje magie

Zorgeloos genieten

Bij de planning van een bruiloft komt zoveel kijken. De kleding, de uitnodigingen en de tafelschikking bijvoorbeeld. Je hebt het al ‘druk’ genoeg! Hoe fijn is het dan als de locatie al veel zaken voor je uit handen kan nemen? Denk hierbij aan de culinaire invulling, de bruidstaart, de DJ of band, de decoratie en het draaiboek. Waar je ook bij geholpen wil worden, ons team hoort graag al jullie wensen en neemt het werk met liefde uit handen.

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie. Ruimte voor bijna 2000 gasten Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!