Onvergetelijke winter bruiloft

Onvergetelijke winter bruiloft

It’s the most wonderful time of the year. Vooral als je gaat trouwen. Hoe mooi is het om je bruiloft te vieren tijdens de koude winterdagen. Wij zeggen doen! Een verlichte oprijlaan, een openhaard bij de ontvangst en een welkomstdrankje in de sfeervolle Orangerie. We kleden jouw bruiloft helemaal aan zoals jij dat wil. Jouw bruiloft geheel in winterse stijl bijvoorbeeld.

Check beschikbaarheid bruiloft
Onvergetelijke winter bruiloft
Uitgelicht

Jullie bruiloft in winterse sferen

Een verlichte oprijlaan, een openhaard bij de ontvangst en een welkomstdrankje in de sfeervolle Orangerie. In onze Orangerie maak je ieder jaargetijde van dichtbij mee. Dit komt doordat deze ruimte geheel van glas is. Dankzij het glazen dak en de glazen deuren heb je het gevoel je echt in de natuur te begeven. Geen zorgen over de kou hoor, want bij ons zit je er overal heerlijk warm bij. ;-)

Sfeervolle ruimtes
Full-service locatie
Centraal en goed bereikbaar
Een vleugje magie

Een onvergetelijke dag

Trouwen bij Green Village en diner tijdens bruiloft

Zorgeloos genieten

Bij de planning van een bruiloft komt zoveel kijken. De kleding, de uitnodigingen en de tafelschikking bijvoorbeeld. Je hebt het al ‘druk’ genoeg! Hoe fijn is het dan als de locatie al veel zaken voor je uit handen kan nemen? Denk hierbij aan de culinaire invulling, de bruidstaart, de DJ of band, de decoratie en het draaiboek. Waar je ook bij geholpen wil worden, ons team hoort graag al jullie wensen en neemt het werk met liefde uit handen.

Winterse borrel koetshuis Winterse bijeenkomst Winterse borrel koetshuis
Koetshuis kerst
Uitgelicht

Jullie bruiloft bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
Winters borrel
Food & beverages

Full-service concept

Winters borrel

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Green Village vooraanzicht donker catering tijdens bruiloft Bruiloft locatie Utrecht feest bruiloft Winter orangerie gezellig Winter food & beverages Winterfeest DJ Diner bruiloft

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Wat is er allemaal mogelijk qua catering op onze bruiloft?
Wat is het maximale aantal daggasten voor een bruiloft?
Hebben jullie een open dag of avond voor bruidsparen?
Kunnen wij onze volledige bruiloft bij jullie vieren?
Naar de FAQ

Jullie bruiloft bij ons?

Wil je jouw winterse bruiloft organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Check beschikbaarheid