Een goed begin met een knallende kick-off bijeenkomst

Een goed begin met een knallende kick-off bijeenkomst

Het jaar, seizoen of kwartaal goed beginnen met een knallende kick-off bijeenkomst? Green Village is de centraal gelegen locatie die jou de ruimte biedt voor een kick-off tot 250 gasten in theateropstelling. Wil je de bijeenkomst afsluiten met een feest? Dan kan dit tot wel 300 gasten.

Check beschikbaarheid
Een goed begin met een knallende kick-off bijeenkomst
Green Village facts

Eventlocatie met een persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw evenement een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village

Succesvolle kick-off bijeenkomst

Kerstbijeenkomst

Centraal gelegen kick-off locatie

Green Village biedt de ruimte voor kick-off bijeenkomsten tot 250 gasten in theateropstelling. Is er sprake van een bijeenkomst met verschillende subsessies? Dan is dat bij ons ook geen probleem. Naast een grote plenaire ruimte hebben we verschillende, kleinere ruimtes met allemaal hun eigen sfeer en stijl. De kick-off meeting kun je natuurlijk op geen betere manier afsluiten dan met een borrel, diner of feest. Dit kan tot wel 500 gasten en wordt volledig verzorgd door ons keukenteam.

meeting room presentatie set-up Floormanager Laura meeting room presentatie set-up
Eten op personeelsfeest
Uitgelicht

Jouw kick-off bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
Meeting 2 - 10 gasten zonder subzalen
Food & beverages

Full-service concept

Meeting 2 - 10 gasten zonder subzalen

Green Village is een centraal gelegen, full service locatie. Dat betekent dat wij jou als organisator kunnen ondersteunen op verschillende vlakken, maar ook werk uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij onder andere de branding, het draaiboek en de culinaire invulling. Zo kun jij je focussen op de inhoud! Met onze hospitality- en locatiepakketten zijn jullie compleet verzorgd vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Kerstbijeenkomst glokaal eten Zomer orangerie borrel Winterse bijeenkomst Medewerkersbijeenkomst Zelfstandig werkend kok Kroeg als feestlocatie barbecue op bedrijfsfeest locatie

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?
Is er parkeergelegenheid bij Green Village?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw kick-off bij ons?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Check beschikbaarheid