Een goed begin met een knallende kick-off bijeenkomst

Een goed begin met een knallende kick-off bijeenkomst

Het jaar, seizoen of kwartaal goed beginnen met een knallende kick-off bijeenkomst? Green Village is de centraal gelegen locatie die jou de ruimte biedt voor een kick-off tot 250 gasten in theateropstelling. Wil je de bijeenkomst afsluiten met een feest? Dan kan dit tot wel 300 gasten.

Een goed begin met een knallende kick-off bijeenkomst
Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie.

Succesvolle kick-off bijeenkomst

Green Village beschikt over elf verschillende ruimtes en een grote tuin om jouw kick-off bijeenkomst te faciliteren. Van bruine kroeg als het net even ander mag tot aan een volledig glazen orangerie voor het ultieme buitengevoel. De ruimtes zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien, zoals klimaatbeheersing en diverse audiovisuele middelen. Naast de ruimtes en de faciliteiten, staat ons team met plezier voor jou en je gasten klaar om de kick-off bijeenkomst tot een succes te maken. Green Village is een centraal gelegen, full service locatie. Dat betekent dat wij je als organisator kunnen ondersteunen op verschillende vlakken, maar ook werk uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij onder andere de branding, het draaiboek en de culinaire invulling. Zo kun jij je focussen op de inhoud!

Centraal gelegen kick-off locatie

Green Village biedt de ruimte voor kick-off bijeenkomsten tot 250 gasten in theateropstelling. Is er sprake van een bijeenkomst met verschillende subsessies? Dan is dat bij ons ook geen probleem. Naast een grote plenaire ruimte hebben we verschillende, kleinere ruimtes met allemaal hun eigen sfeer en stijl. De kick-off meeting kun je natuurlijk op geen betere manier afsluiten dan met een borrel, diner of feest. Dit kan tot wel 500 gasten en wordt volledig verzorgd door ons keukenteam. Onze locatie is centraal gelegen in het hart van Nederland en ligt naast de A2, A12 en A27. De gasten kunnen voor de deur gratis parkeren. Daarnaast is Green Village makkelijk met het OV te bereiken. Zo stopt de tram op 200 meter afstand en ben je vanaf Utrecht Centraal in 19 minuten op onze locatie. Bij Green Village profiteer je dus van alle gemakken die de ligging in de Randstand biedt, maar kun je tegelijkertijd genieten van een landelijke omgeving. Bij mooi weer kunnen je gasten bijvoorbeeld lekker in de zon zitten op één van de vele terrassen en kun je rondwandelen in de tuin.

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie. Ruimte voor bijna 2000 gasten Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!