Stijlvolle bruiloft locatie in Utrecht

Stijlvolle bruiloft locatie in Utrecht

Zoek je een locatie voor jullie bruiloft? Voor jullie speciale dag? Aan deze dag moet je later kunnen terugdenken met de gedachte: wat was dat een tof feest! Het moet een dag zijn waarop alles klopt en waarop jullie écht kunnen genieten van elkaar en jullie gasten. De mooiste dag van je leven verdient dan ook de mooiste trouwlocatie.

Green Village is een full service locatie en zo ontbreekt het jullie en de gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk.

Check beschikbaarheid
Stijlvolle bruiloft locatie in Utrecht
Green Village facts

Zorgeloos genieten van jullie bruiloft

Bij de planning van een bruiloft komt veel kijken. De kleding, de uitnodigingen en de tafelschikking bijvoorbeeld. Je hebt het al ‘druk’ genoeg! Hoe fijn is het dan als de locatie waar jullie bruiloft plaatsvindt al veel zaken voor je uit handen kan nemen? Denk hierbij aan de culinaire invulling, de bruidstaart, de DJ of band, de decoratie en het draaiboek. Zo kunnen jullie je gewoon druk maken over die ene oom en tante die niet samen aan een tafel kunnen zitten.

Sfeervolle ruimtes
Full-service locatie
Centraal en goed bereikbaar
Een vleugje magie
De Orangerie

Een locatie met een wow-effect

Onze locatie beschikt over verschillende ruimtes voor unieke bruiloften. Zo is de Orangerie bijvoorbeeld een ruimte met een wow-effect. Perfect voor het diner of de ceremonie wanneer jullie liever binnen willen trouwen.

trouwlocatie utrecht
Locatie voor de hele dag

Van ceremonie tot feest

Lijkt het jullie fantastisch om buiten te trouwen? Met Green Village als bruiloft locatie speelt het Nederlandse weer geen rol. Bij ons kun je namelijk het hele jaar door het buitengevoel ervaren. Bij mooi zomers weer kun je trouwen in onze tuin, middenin het groen. Zit het weer toch even tegen of wil je liever een winterbruiloft? Dan biedt onze unieke Orangerie de perfecte plek voor jullie bruiloft.

Specificaties

Jullie bruiloft bij Green Village

Ceremonie- en feestgasten
Binnen en buiten trouwen
Eigen keukenteam
Live muziek
dineren tijdens jullie bruiloft
Food & beverages

De lekkerste hapjes en gerechten

dineren tijdens jullie bruiloft

We houden van lekker eten. Daarom hebben wij een eigen keukenteam dat iedere dag de lekkerste fooditems klaarmaakt. Van een sit down dinner tot borrelhapjes en van een smakelijke barbecue tot een frietje aan het einde van de avond. We werken met hospitalitypakketten, wat alles bevat op het gebied van services en de culinaire invulling. Zo kun je er altijd vanuit gaan dat alles optimaal verzorgd is voor jouw gasten.

Food & beverages

Ontdek hoe jullie bruiloft eruit kan zien

Ik wil een
organiseren, voor
gasten
subzalen.

Impressie van onze locatie

Bruidstaart bruiloft trouwlocatie centraal gelegen Trouwen in Utrecht Congreslocatie Nieuwegein - Green Village ceremonieopstelling trouwlocatie centraal gelegen bedrijfsfeest locatie trouwlocatie voor trouwfeest feest bruiloft

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Kunnen wij onze volledige bruiloft bij jullie vieren?
Hanteren jullie een omzetgarantie?
Mag er eigen catering meegenomen worden?
Wordt er naast onze bruiloft nog een andere bruiloft gehouden?
Naar de FAQ

Jullie bruiloft bij ons?

Zien jullie Green Village wel zitten als locatie voor jullie bruiloft of willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Check beschikbaarheid