Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114
Sluit het jaar feestelijk af in Winter Village

Sluit het jaar feestelijk af in Winter Village

Samen met je collega’s of relaties proosten op het nieuwe jaar? Waar we de feestdagen de afgelopen twee jaar in een lockdown doorbrachten, staan alle seinen op groen om dit jaar wél op een feestelijke manier af te sluiten. Om samen terug te blikken op wat geweest is en vooral vooruit te kijken naar volgend jaar, onder het genot van een hapje en een drankje. Dat hebben we na twee jaar wel verdiend, toch?

Voor een knusse eindejaarsbijeenkomst kun je deze wintermaanden terecht bij Green Village. Van begin december tot eind januari wordt onze locatie namelijk omgetoverd tot Winter Village. Een heus winterwonderland, waar je volledig in de watten gelegd wordt met een winterse borrel of diner.

Het jaar goed afsluiten

De binnenruimtes worden feestelijk gedecoreerd, maar de magie vindt daarnaast ook buiten plaats. Onze tuin en terrassen worden namelijk voorzien van duizenden lampjes, heaters, nostalgische houten ‘Stuben’ en winterse decoratie. Dit maakt Winter Village uitermate geschikt voor een intieme kerstborrel, een winters personeelsfeest, een kerstdiner met collega’s of een knallende kick-off. Want het jaar afsluiten en het nieuwe goed beginnen? Dat doe je samen.

Liefde gaat door de maag

En omdat we weten dat liefde door de maag gaat, maakt ons eigen keukenteam, onder leiding van chef-kok Robbert van Dijk, een culinair feestje van jouw winterse bijeenkomst. Zij koken de lekkerste seizoensgerechten voor jouw gasten. We hebben vier all-in winterse arrangementen samengesteld, waarmee je verzekerd bent van een heerlijke avond. Alle arrangementen zijn uiteraard inclusief bijpassend drankenassortiment, bestaande uit smaakwaters, sappen, (alcoholvrije) bieren, wijnen en warme glühwein.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bijeenkomst deze winter? Neem dan contact op met ons salesteam. Benieuwd naar onze winterse all-in arrangementen?

Bekijk alle arrangementen in de factsheet