Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Jullie bruiloft in winterse sferen

Een verlichte oprijlaan, een openhaard bij de ontvangst en een welkomstdrankje in de sfeervolle Orangerie. In onze Orangerie maak je ieder jaargetijde van dichtbij mee. Dit komt doordat deze ruimte geheel van glas is. Dankzij het glazen dak en de glazen deuren heb je het gevoel je echt in de natuur te begeven. Geen zorgen over de kou hoor, want bij ons zit je er overal heerlijk warm bij. 😉

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Contact

Coronaproof bruiloft

"Onze bruiloft hebben we op het laatste moment moeten verplaatsen i.v.m. Corona. Green Village was gelukkig heel flexibel en kwam met hele goede oplossingen om onze trouwdag zo normaal mogelijk te laten verlopen. We hebben dan ook echt een geweldige dag gehad. De locatie is prachtig en het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Ze hebben veel zorgen uit handen genomen zodat wij vooral kon genieten."

10 Culinair
10 Service
10 Ruimtes

We hebben genoten van onze bruiloft

"We hebben genoten op onze bijzondere dag! Van het eten en het drinken, de prachtige locatie en het geweldige personeel dat ervoor zorgde dat wij en onze gasten niks te kort kwamen. We sloten de dag af met een superfeest! Green Village, dank jullie wel voor het het verzorgen van onze geweldige dag!"

9 Culinair
9 Service
10 Bereikbaarheid

Onvergetelijke bruiloft

"Green Village is een moderne en huiselijke trouwlocatie. Het meest vriendelijke personeel zorgt ervoor dat er niets ontbreekt gedurende de gehele dag. Ze hebben er mede voor gezorgd dat het voor ons een zeer bijzondere en onvergetelijke dag is geworden."

9 Culinair
9 Service
9 Parkeergelegenheid

Supergave bruiloft

"We hebben een supergave dag beleeft, waarbij alles van A tot Z klopte. We hebben onze dag door Green Village laten invullen en dat bleek achteraf perfect te zijn! Dat de locatie waanzinnig mooi is, spreekt voor zich. Maar dat het enthousiasme van het personeel en de kwaliteit van het gastronomische gedeelte zo goed is 👌🏼"

8 Service
9 Contact

Bruiloft in de lente

"Wij zijn in het voorjaar getrouwd bij Green Village en het was in één woord: GEWELDIG! In de aanloop naar onze grote dag heeft onze contactpersoon ons supergoed geholpen en op de dag zelf stond ook het personeel voor ons en de gasten klaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Heel erg bedankt nogmaals ;-)"

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Zomerse bruiloft

"Wij zijn in de zomer bij Green Village getrouwd. Geen moment zenuwachtig geweest voor onze bruiloft. Wij hadden erg veel vertrouwen in Green Village als onze trouwlocatie. En ze hebben het meer dan waar gemaakt. Wij willen eigenlijk al een reden bedenken voor een nieuw feest volgend jaar, maar misschien is een 1-jarig jubileum te enthousiast!"

Specificaties

Trouw- receptie- & feestlocatie
30 tot 100 daggasten
Tot wel 300 feestgasten
Full service locatie
Live muziek mogelijk
Flexibel in te delen ruimtes
In house catering
Uitgebreide wijnkaart
Geen sluitingstijd
Gratis parkeren
Centraal gelegen
Winterse aankleding

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jullie bruiloft? Dat kan!

Check de beschikbaarheid voor jullie bruiloft

Zorgeloos genieten

Bij de planning van een bruiloft komt zoveel kijken. De kleding, de uitnodigingen en de tafelschikking bijvoorbeeld. Je hebt het al ‘druk’ genoeg! Hoe fijn is het dan als de locatie al veel zaken voor je uit handen kan nemen?

Denk hierbij aan de culinaire invulling, de bruidstaart, de DJ of band, de decoratie en het draaiboek. Waar je ook bij geholpen wil worden, ons team hoort graag al jullie wensen en neemt het werk met liefde uit handen.

Ruimtes

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jullie bruiloft? We vertellen je er graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken en alvast voor te proeven ;-) We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging