Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

50 m2 oppervlakte
Tot 30 personen diner
Tot 40 feestgasten
Full service locatie
Klimaatcontrole
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Uitgebreide wijnkaart
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Geen sluitingstijd

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van de Winebar voor jouw borrel, feest of verjaardag? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Goed eten en drinken in de Winebar

Wij houden van goed eten en drinken. Over de culinaire invulling van jouw persoonlijke gelegenheid denken we dan ook graag mee. Onze chef-kok Robbert schuift graag even aan om jouw wensen te bespreken. Zo serveren wij alleen gerechten en drankjes die jij en je gasten het lekkerst vinden voor een persoonlijke gelegenheid in de Winebar.

Het team van Green Village staat tijdens de voorbereiding, maar natuurlijk ook op de dag zelf met plezier voor je klaar. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de gasten uit te nodigen en te genieten. Wij regelen de rest.

Alvast even rondkijken in de Winebar?

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Contact

Coronaproof bruiloft

"Onze bruiloft hebben we op het laatste moment moeten verplaatsen i.v.m. Corona. Green Village was gelukkig heel flexibel en kwam met hele goede oplossingen om onze trouwdag zo normaal mogelijk te laten verlopen. We hebben dan ook echt een geweldige dag gehad. De locatie is prachtig en het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Ze hebben veel zorgen uit handen genomen zodat wij vooral kon genieten."

10 Service
8 Culinair
9 Bereikbaarheid

Op naar het volgende feest!

"Wij hebben al zoveel feesten bij jullie mogen ervaren dat wij het blijven doen! Het personeel is superenthousiast, beleeft en sympathiek. Ze denken overal aan. Op het moment dat wij bij Green Village een feest laten organiseren, is het van top tot teen geregeld. Je hoeft zelf nergens aan te denken, dat doen zij namelijk al voor jou zodat je zelf kunt blijven genieten. Mijn familie, vrienden en kennissen zijn ALTIJD giga-enthousiast. Dat is ook de reden dat ik iedereen adviseer om bij Green Village feesten te organiseren. Dit omdat het zeker TOP kwaliteit is met ervaren mensen! Dank jullie Green Village, op naar het volgende feest."

8 Culinair
8 Service
9 Ruimtes

Tot in de puntjes geregelde bruiloft

"Wij hebben een fantastische bruiloft gehad bij Green Village. Het contact met onze accountmanager vooraf was perfect. We konden alle mogelijkheden en wensen bespreken en Dominique stond altijd paraat met antwoorden op onze vragen. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. De locatie zelf met alle verschillende ruimtes, zowel buiten als binnen, zorgden voor een ruimtelijk gevoel en een hele relaxte sfeer. Wij en alle gasten hebben onwijs genoten!"

10 Ruimtes
9 Service
9 Culinair

Top georganiseerd verjaardagsfeest

"Ter ere van de 75e verjaardag van mijn vader hebben we genoten van een top georganiseerd feest in de prachtige Orangerie van Green Village. De service was uitstekend en op het zonnige terras werden de hapjes en drankjes stijlvol gepresenteerd. Zeer de moeite waard!"

De Winebar 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om de Winebar 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging