Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Een intiem feestje of een spectaculaire party?

Nippen aan cocktails, champagne ontpoppen of genieten van heerlijke hapjes? Met ons uitgebreide drankenaanbod en een verrassende culinaire line-up voorzien wij jou en je gasten overal in. Vier je jouw verjaardagsfeest liever in intiem gezelschap tijdens een high tea of een borrel? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wat jouw wensen ook zijn: we stellen in overleg de ultieme invulling van je feest samen. Ons doel is om jou een verjaardag te bezorgen die je niet snel zult vergeten.

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Ruimtes
9 Service
9 Culinair

Top georganiseerd verjaardagsfeest

"Ter ere van de 75e verjaardag van mijn vader hebben we genoten van een top georganiseerd feest in de prachtige Orangerie van Green Village. De service was uitstekend en op het zonnige terras werden de hapjes en drankjes stijlvol gepresenteerd. Zeer de moeite waard!"

10 Service
8 Culinair
9 Bereikbaarheid

Op naar het volgende feest!

"Wij hebben al zoveel feesten bij jullie mogen ervaren dat wij het blijven doen! Het personeel is superenthousiast, beleeft en sympathiek. Ze denken overal aan. Op het moment dat wij bij Green Village een feest laten organiseren, is het van top tot teen geregeld. Je hoeft zelf nergens aan te denken, dat doen zij namelijk al voor jou zodat je zelf kunt blijven genieten. Mijn familie, vrienden en kennissen zijn ALTIJD giga-enthousiast. Dat is ook de reden dat ik iedereen adviseer om bij Green Village feesten te organiseren. Dit omdat het zeker TOP kwaliteit is met ervaren mensen! Dank jullie Green Village, op naar het volgende feest."

9 Ruimtes
10 Service
10 Parkeergelegenheid

Perfecte locatie voor een feest

"Wij hebben genoten van een ontzettend leuke avond, die door Green Village heel professioneel was verzorgd. Wat ons betreft is Green Village een aanrader voor een feest."

10 Service
10 Culinair

Prachtige accommodatie voor een feest

Het verjaardagsfeest was grandioos! De bediening was vriendelijk, niets was te veel. Voortdurend werden de drankjes bijgeschonken en de hapjes waren goed van kwaliteit en ook in overvloed. De accommodatie is in één woord prachtig! Wij kregen ook veel complimenten van de gasten, dus een dikke tien voor jullie! Zeker een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft.

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Jubileum 50-jarig huwelijk

Wij hebben een zeer geslaagd 50-jarig huwelijksfeest gevierd. De accommodatie was geweldig, de receptie, het diner en de bediening is van zeer hoge kwaliteit.

8 Service
9 Contact

Bruiloft in de lente

"Wij zijn in het voorjaar getrouwd bij Green Village en het was in één woord: GEWELDIG! In de aanloop naar onze grote dag heeft onze contactpersoon ons supergoed geholpen en op de dag zelf stond ook het personeel voor ons en de gasten klaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Heel erg bedankt nogmaals ;-)"

Specificaties

Capaciteit tot 300 feestgasten
Capaciteit tot 150 dinergasten
Eigen keukenteam
Diverse arrangementen
Uitgebreide drankenkaart
Live muziek mogelijk
Diverse audiovisuele middelen
Geen sluitingstijd
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Sfeervolle tuin
Boerderijhond inbegrepen

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid van Green Village checken voor jouw verjaardagsfeest?
Dat kan!

Check de beschikbaarheid van Green Village

Diverse ruimtes voor je verjaardagsfeest

In welke stijl wil jij jouw verjaardagsfeest vieren? We beschikken over meerdere soorten ruimtes. Wat denk je van proosten in een bruine kroeg of koffie drinken voor de open haard in het Koetshuis? Of vier jouw feest in één van onze feestzalen.

Op een feestje wordt vaak menig drankje gedronken. Je gasten zullen je dan ook dankbaar zijn dat de feestlocatie goed te bereiken is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast parkeer je bij Green Village gewoon gratis voor de deur.

Ruimtes

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw verjaardag? We vertellen je er graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging