Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Genieten zonder zorgen

Bij het plannen van een jubileum, borrel of feest komt vaak behoorlijk wat kijken. Nu helemaal gezien de gestelde maatregelen. We willen daarom graag dat je aan zo min mogelijk zaken hoeft te denken en nemen dus met plezier zoveel mogelijk uit handen.

We hebben onze inrichting en culinaire invulling aangepast aan de maatregelen die gelden. Natuurlijk zonder dat dit ten koste gaat van de beleving en smaak. We blijven er uiteraard voor zorgen dat het jou en jouw gasten aan niets ontbreekt. Wel hebben wij ons food & beverages aanbod aangepast aan de geldende maatregelen. Zo is er geen direct contact tussen onze medewerkers en de gasten en wordt het cateringaanbod hygiënisch voorgeschoteld vanuit onze eigen keuken.

Specificaties

Gastenaantal afhankelijk van maatregelen
Grote tuin met privé terrassen
Full service locatie
Flexibel in te delen ruimtes
Eigen keukenteam
Smakelijke catering
Centraal gelegen
Gratis parkeren

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw feest? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Veilige en feestelijke gelegenheid

Ons team hecht veel waarde aan de hygiëne maatregelen. Dit betekent dat wij alle oppervlaktes, zoals tafels, stoelen, deurklinken en toiletten vaak en zorgvuldig reinigen. Verder hangen er diverse dispensers met desinfectiemiddel.

Ruimtes met eigen terras

Benieuwd naar de ruimtes?

Bij mooi weer kun je uiteraard borrelen op je eigen terras. Wil je een feest organiseren of regent het? Dan bieden onze ruimtes genoeg ruimte.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging