Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

160 m2 oppervlakte
Capaciteit tot 150 feestgasten
150 personen ceremonie
Tot 140 dinergasten
Mooi weer garantie
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Full service locatie
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Geen sluitingstijd

Check de beschikbaarheid

Wil je direct de beschikbaarheid checken van de Orangerie voor jouw bruiloft, feest of jubileum? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

De Orangerie met een wow-effect

De Orangerie is een bijzondere locatie met een wow-effect waarmee jouw persoonlijke gelegenheid helemaal speciaal wordt. In de Orangerie kun je namelijk het gehele jaar door genieten van het buitengevoel zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over het Nederlandse weer. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Verder is de ruimte voorzien van de nieuwste technologieën op audiovisueel gebied.

Tijdens een receptie, borrel of feest kunnen wij tot wel 200 gasten verwelkomen. Voor een sfeervol sit-down dinner tijdens de schemering biedt de ruimte plek tot 140 personen. Zie jij jezelf wel trouwen in de Orangerie? Dat kan ook! Voor jouw bruiloft toveren we de ruimte geheel om in een top trouwlocatie tot wel 150 gasten in een ceremonie-opstelling.

Alvast even rondkijken in de Orangerie?

Bij mooi weer kunnen jouw gasten op het terras ontvangen worden. Zit het weer toch even tegen? Geen probleem. Dan ontvangen we jouw gasten in de aangrenzende ontvangstruimte Green Village 2

Wat onze gasten zeggen over ons

8 Service
9 Contact

Bruiloft in de lente

"Wij zijn in het voorjaar getrouwd bij Green Village en het was in één woord: GEWELDIG! In de aanloop naar onze grote dag heeft onze contactpersoon ons supergoed geholpen en op de dag zelf stond ook het personeel voor ons en de gasten klaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Heel erg bedankt nogmaals ;-)"

10 Service
8 Culinair
9 Bereikbaarheid

Op naar het volgende feest!

"Wij hebben al zoveel feesten bij jullie mogen ervaren dat wij het blijven doen! Het personeel is superenthousiast, beleeft en sympathiek. Ze denken overal aan. Op het moment dat wij bij Green Village een feest laten organiseren, is het van top tot teen geregeld. Je hoeft zelf nergens aan te denken, dat doen zij namelijk al voor jou zodat je zelf kunt blijven genieten. Mijn familie, vrienden en kennissen zijn ALTIJD giga-enthousiast. Dat is ook de reden dat ik iedereen adviseer om bij Green Village feesten te organiseren. Dit omdat het zeker TOP kwaliteit is met ervaren mensen! Dank jullie Green Village, op naar het volgende feest."

9 Culinair
9 Service
9 Parkeergelegenheid

Supergave bruiloft

"We hebben een supergave dag beleeft, waarbij alles van A tot Z klopte. We hebben onze dag door Green Village laten invullen en dat bleek achteraf perfect te zijn! Dat de locatie waanzinnig mooi is, spreekt voor zich. Maar dat het enthousiasme van het personeel en de kwaliteit van het gastronomische gedeelte zo goed is 👌🏼"

10 Culinair
10 Service
10 Ruimtes

We hebben genoten van onze bruiloft

"We hebben genoten op onze bijzondere dag! Van het eten en het drinken, de prachtige locatie en het geweldige personeel dat ervoor zorgde dat wij en onze gasten niks te kort kwamen. We sloten de dag af met een superfeest! Green Village, dank jullie wel voor het het verzorgen van onze geweldige dag!"

10 Ruimtes
9 Service
9 Culinair

Top georganiseerd verjaardagsfeest

"Ter ere van de 75e verjaardag van mijn vader hebben we genoten van een top georganiseerd feest in de prachtige Orangerie van Green Village. De service was uitstekend en op het zonnige terras werden de hapjes en drankjes stijlvol gepresenteerd. Zeer de moeite waard!"

8 Culinair
9 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Familiereünie

"Recent hebben wij een familiereünie gehad bij Green Village, een absolute toplocatie. Nergens vind je zo'n gastvrij ontvangst en professionele bediening. Alle aanwezigen waren vol lof en hebben een fantastische middag gehad. Dank voor alles."

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Jubileum 50-jarig huwelijk

Wij hebben een zeer geslaagd 50-jarig huwelijksfeest gevierd. De accommodatie was geweldig, de receptie, het diner en de bediening is van zeer hoge kwaliteit.

9 Culinair
9 Service
10 Bereikbaarheid

Onvergetelijke bruiloft

"Green Village is een moderne en huiselijke trouwlocatie. Het meest vriendelijke personeel zorgt ervoor dat er niets ontbreekt gedurende de gehele dag. Ze hebben er mede voor gezorgd dat het voor ons een zeer bijzondere en onvergetelijke dag is geworden."

De Orangerie 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om de Orangerie 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging