Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

80 m2 oppervlakte
Capaciteit tot 80 personen
Eigen parkeerterrein
Nespresso koffie
Uitgebreide drankenkaart
Centraal gelegen
Boerderijdieren inbegrepen
Eigen keukenteam

Check de beschikbaarheid

Wil je direct de beschikbaarheid checken van Green Village 1 voor jouw jubileum, borrel of feest? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

De juiste sfeer voor jouw jubileum of feest

De eerste indruk van jouw jubileum, feest of borrel krijgen je gasten op het moment dat ze de locatie binnenstappen. Bij Green Village vinden we het belangrijk dat alle gasten zich meteen welkom voelen, want dat zorgt direct voor een goede en gezellige sfeer. Waar beter dit te doen dan in onze volledig vernieuwde ontvangstruimte Green Village 1.

In Green Village 1 kun je jouw gasten ontvangen met een kop Nespresso koffie of een welkomstcocktail geserveerd door ons gastvrije team. De ruimte beschikt over een eigen bar en de oude details van de boerderij zijn behouden gebleven. Green Village 1 leent zich goed als ontvangstruimte, maar het feest, jubileum of de borrel kan net zo goed in de ruimte zelf plaatsvinden. Tot wel 80 gasten.

Alvast even rondkijken in de Green Village 1?

Als ontvangstruimte is Green Village 1 goed te combineren met onze combinatiezaal Green Village 3 & 4.

 

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Contact

Coronaproof bruiloft

"Onze bruiloft hebben we op het laatste moment moeten verplaatsen i.v.m. Corona. Green Village was gelukkig heel flexibel en kwam met hele goede oplossingen om onze trouwdag zo normaal mogelijk te laten verlopen. We hebben dan ook echt een geweldige dag gehad. De locatie is prachtig en het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Ze hebben veel zorgen uit handen genomen zodat wij vooral kon genieten."

10 Culinair
10 Service
10 Ruimtes

We hebben genoten van onze bruiloft

"We hebben genoten op onze bijzondere dag! Van het eten en het drinken, de prachtige locatie en het geweldige personeel dat ervoor zorgde dat wij en onze gasten niks te kort kwamen. We sloten de dag af met een superfeest! Green Village, dank jullie wel voor het het verzorgen van onze geweldige dag!"

9 Ruimtes
10 Service
10 Parkeergelegenheid

Perfecte locatie voor een feest

"Wij hebben genoten van een ontzettend leuke avond, die door Green Village heel professioneel was verzorgd. Wat ons betreft is Green Village een aanrader voor een feest."

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Zomerse bruiloft

"Wij zijn in de zomer bij Green Village getrouwd. Geen moment zenuwachtig geweest voor onze bruiloft. Wij hadden erg veel vertrouwen in Green Village als onze trouwlocatie. En ze hebben het meer dan waar gemaakt. Wij willen eigenlijk al een reden bedenken voor een nieuw feest volgend jaar, maar misschien is een 1-jarig jubileum te enthousiast!"

10 Service
8 Culinair
9 Bereikbaarheid

Op naar het volgende feest!

"Wij hebben al zoveel feesten bij jullie mogen ervaren dat wij het blijven doen! Het personeel is superenthousiast, beleeft en sympathiek. Ze denken overal aan. Op het moment dat wij bij Green Village een feest laten organiseren, is het van top tot teen geregeld. Je hoeft zelf nergens aan te denken, dat doen zij namelijk al voor jou zodat je zelf kunt blijven genieten. Mijn familie, vrienden en kennissen zijn ALTIJD giga-enthousiast. Dat is ook de reden dat ik iedereen adviseer om bij Green Village feesten te organiseren. Dit omdat het zeker TOP kwaliteit is met ervaren mensen! Dank jullie Green Village, op naar het volgende feest."

Green Village 1 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 1 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging