Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

35 m2 oppervlakte
40 borrelgasten
10 gasten in kringopstelling
Full service locatie
Nespresso koffie
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Aangrenzend terras
Gratis wifi-verbinding
Klimaatcontrole
Centraal gelegen
Gratis parkeren

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van de kroeg in het Koetshuis voor jouw borrel, jubileum of verjaardag? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Een kroeg afhuren voor jouw borrel

Wil je een sfeervolle kroeg afhuren voor jouw borrel of feest? Koetshuis 1 heeft een oppervlakte van 35 m2 en leent zich dus goed voor kleinere groepen tot 40 gasten. Naast een eigen bar met enthousiaste barvrouw of –man, denkt chef-kok Robbert met plezier mee over de culinaire invulling. Bij een zomerse cocktail of een koud biertje, hoort natuurlijk ook iets lekkers te eten, zoals een borrelplank of mini hamburgers.

Alvast even rondkijken in de kroeg?

In de zomer kunnen de grote deuren open naar het terras. Zo kun je samen met je gasten genieten van de zon of de borrel combineren met een barbecue. Nodig je toch wat meer gasten uit? Geen probleem! Dan combineren we de kroeg gewoon met het aangrenzende Koetshuis 2 en kun je tot wel 100 gasten uitnodigen.

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Contact

Coronaproof bruiloft

"Onze bruiloft hebben we op het laatste moment moeten verplaatsen i.v.m. Corona. Green Village was gelukkig heel flexibel en kwam met hele goede oplossingen om onze trouwdag zo normaal mogelijk te laten verlopen. We hebben dan ook echt een geweldige dag gehad. De locatie is prachtig en het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Ze hebben veel zorgen uit handen genomen zodat wij vooral kon genieten."

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Zomerse bruiloft

"Wij zijn in de zomer bij Green Village getrouwd. Geen moment zenuwachtig geweest voor onze bruiloft. Wij hadden erg veel vertrouwen in Green Village als onze trouwlocatie. En ze hebben het meer dan waar gemaakt. Wij willen eigenlijk al een reden bedenken voor een nieuw feest volgend jaar, maar misschien is een 1-jarig jubileum te enthousiast!"

10 Ruimtes
9 Service
9 Culinair

Top georganiseerd verjaardagsfeest

"Ter ere van de 75e verjaardag van mijn vader hebben we genoten van een top georganiseerd feest in de prachtige Orangerie van Green Village. De service was uitstekend en op het zonnige terras werden de hapjes en drankjes stijlvol gepresenteerd. Zeer de moeite waard!"

8 Culinair
9 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Familiereünie

"Recent hebben wij een familiereünie gehad bij Green Village, een absolute toplocatie. Nergens vind je zo'n gastvrij ontvangst en professionele bediening. Alle aanwezigen waren vol lof en hebben een fantastische middag gehad. Dank voor alles."

De kroeg 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om de kroeg in het Koetshuis 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging