Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

70 m2 oppervlakte
60 daggasten
80 feestgasten
Gratis wifi-verbinding
Boerderijdieren inbegrepen
Diverse audiovisuele middelen
Full service locatie
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Aangrenzend terras

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van het Koetshuis voor jouw bruiloft, feest of borrel? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Jouw landelijke bruiloft naar jouw wens

Koetshuis 2 leent zich goed voor een landelijke bruiloft, feest, diner of borrel. Wat jouw gelegenheid ook is, wij verzorgen het graag tot in de puntjes. Van de ontvangst van de gasten tot de culinaire invulling. We willen er graag samen met jou voor zorgen dat jouw persoonlijke gelegenheid helemaal naar jouw wensen is. Regel jij de gasten? Dan regelen wij de rest.

Alvast even rondkijken in de Koetshuis 2?

Koetshuis 2 bestaat uit een ruime zaal van 70 m2 oppervlakte en is voorzien van een goede licht- en geluidsinstallatie. Wil jij of één van je gasten graag wat foto’s laten zien bijvoorbeeld tijdens het diner? Geen probleem! Ons team zet de benodigdheden voor je klaar. Leuke bonus: Koetshuis 2 grenst aan de authentieke, bruine Kroeg. Zo kun je met de laatste gasten nog een afzakkertje drinken in de kroeg!

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Contact

Coronaproof bruiloft

"Onze bruiloft hebben we op het laatste moment moeten verplaatsen i.v.m. Corona. Green Village was gelukkig heel flexibel en kwam met hele goede oplossingen om onze trouwdag zo normaal mogelijk te laten verlopen. We hebben dan ook echt een geweldige dag gehad. De locatie is prachtig en het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Ze hebben veel zorgen uit handen genomen zodat wij vooral kon genieten."

10 Ruimtes
9 Service
9 Culinair

Top georganiseerd verjaardagsfeest

"Ter ere van de 75e verjaardag van mijn vader hebben we genoten van een top georganiseerd feest in de prachtige Orangerie van Green Village. De service was uitstekend en op het zonnige terras werden de hapjes en drankjes stijlvol gepresenteerd. Zeer de moeite waard!"

8 Culinair
8 Service
9 Ruimtes

Tot in de puntjes geregelde bruiloft

"Wij hebben een fantastische bruiloft gehad bij Green Village. Het contact met onze accountmanager vooraf was perfect. We konden alle mogelijkheden en wensen bespreken en Dominique stond altijd paraat met antwoorden op onze vragen. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. De locatie zelf met alle verschillende ruimtes, zowel buiten als binnen, zorgden voor een ruimtelijk gevoel en een hele relaxte sfeer. Wij en alle gasten hebben onwijs genoten!"

10 Culinair
10 Service
10 Ruimtes

We hebben genoten van onze bruiloft

"We hebben genoten op onze bijzondere dag! Van het eten en het drinken, de prachtige locatie en het geweldige personeel dat ervoor zorgde dat wij en onze gasten niks te kort kwamen. We sloten de dag af met een superfeest! Green Village, dank jullie wel voor het het verzorgen van onze geweldige dag!"

8 Culinair
9 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Familiereünie

"Recent hebben wij een familiereünie gehad bij Green Village, een absolute toplocatie. Nergens vind je zo'n gastvrij ontvangst en professionele bediening. Alle aanwezigen waren vol lof en hebben een fantastische middag gehad. Dank voor alles."

10 Service
8 Culinair
9 Bereikbaarheid

Op naar het volgende feest!

"Wij hebben al zoveel feesten bij jullie mogen ervaren dat wij het blijven doen! Het personeel is superenthousiast, beleeft en sympathiek. Ze denken overal aan. Op het moment dat wij bij Green Village een feest laten organiseren, is het van top tot teen geregeld. Je hoeft zelf nergens aan te denken, dat doen zij namelijk al voor jou zodat je zelf kunt blijven genieten. Mijn familie, vrienden en kennissen zijn ALTIJD giga-enthousiast. Dat is ook de reden dat ik iedereen adviseer om bij Green Village feesten te organiseren. Dit omdat het zeker TOP kwaliteit is met ervaren mensen! Dank jullie Green Village, op naar het volgende feest."

Het Koetshuis 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om het Koetshuis 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging