Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

220 m2 oppervlakte
300 feestgasten
190 dinergasten
Flexibel in te delen ruimte
Eigen buitenterras
Gratis parkeren
Geen sluitingstijd
Centraal gelegen
Uitgebreide drankenkaart
Eigen keukenteam
Live muziek mogelijk
BOSE geluidssysteem

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van de grote zaal voor jouw bruiloft, feest of jubileum? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Een groots feest verdient grootse aandacht

Of het nu gaat om een bruiloftsfeest of een groot jubileum- of verjaardagsfeest: op jouw feest wil je optimaal genieten. Daarom legt ons enthousiaste team jou en je gasten met plezier in de watten. Onze eigen keukenbrigade verzorgt de culinaire invulling van jouw feestavond en voor een breed aanbod aan dranken kunnen jij en je gasten terecht aan de lange, moderne bar.

Alvast even rondkijken in de Green Village 3 & 4?

Hoe wil jij dat jouw feest eruit komt te zien? We denken graag met je mee over hoe we de ruimte optimaal in kunnen richten. Combinatiezaal Green Village 3 & 4 is standaard voorzien van twee full HD 98 inch schermen en een BOSE geluidssysteem. Wil je graag een live band of DJ op jouw feest? Geen probleem. Dansen tot in de late uurtjes kan bij ons gewoon. Wij hebben namelijk geen sluitingstijd!

Heb je een kleiner gastenaantal? Dan kunnen we de grote zaal ook splitsen naar de kleinere Green Village 3 (tot 180 feestgasten).

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Ruimtes
9 Service
9 Culinair

Top georganiseerd verjaardagsfeest

"Ter ere van de 75e verjaardag van mijn vader hebben we genoten van een top georganiseerd feest in de prachtige Orangerie van Green Village. De service was uitstekend en op het zonnige terras werden de hapjes en drankjes stijlvol gepresenteerd. Zeer de moeite waard!"

9 Ruimtes
10 Service
10 Parkeergelegenheid

Perfecte locatie voor een feest

"Wij hebben genoten van een ontzettend leuke avond, die door Green Village heel professioneel was verzorgd. Wat ons betreft is Green Village een aanrader voor een feest."

8 Culinair
9 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Familiereünie

"Recent hebben wij een familiereünie gehad bij Green Village, een absolute toplocatie. Nergens vind je zo'n gastvrij ontvangst en professionele bediening. Alle aanwezigen waren vol lof en hebben een fantastische middag gehad. Dank voor alles."

9 Culinair
9 Service
9 Parkeergelegenheid

Supergave bruiloft

"We hebben een supergave dag beleeft, waarbij alles van A tot Z klopte. We hebben onze dag door Green Village laten invullen en dat bleek achteraf perfect te zijn! Dat de locatie waanzinnig mooi is, spreekt voor zich. Maar dat het enthousiasme van het personeel en de kwaliteit van het gastronomische gedeelte zo goed is 👌🏼"

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Zomerse bruiloft

"Wij zijn in de zomer bij Green Village getrouwd. Geen moment zenuwachtig geweest voor onze bruiloft. Wij hadden erg veel vertrouwen in Green Village als onze trouwlocatie. En ze hebben het meer dan waar gemaakt. Wij willen eigenlijk al een reden bedenken voor een nieuw feest volgend jaar, maar misschien is een 1-jarig jubileum te enthousiast!"

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Jubileum 50-jarig huwelijk

Wij hebben een zeer geslaagd 50-jarig huwelijksfeest gevierd. De accommodatie was geweldig, de receptie, het diner en de bediening is van zeer hoge kwaliteit.

9 Culinair
9 Service
10 Bereikbaarheid

Onvergetelijke bruiloft

"Green Village is een moderne en huiselijke trouwlocatie. Het meest vriendelijke personeel zorgt ervoor dat er niets ontbreekt gedurende de gehele dag. Ze hebben er mede voor gezorgd dat het voor ons een zeer bijzondere en onvergetelijke dag is geworden."

Green Village 3 & 4 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 3 & 4 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging