Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

140 m2 oppervlakte
180 feestgasten
80 dinergasten
Flexibel in te delen ruimte
Eigen buitenterras
Gratis parkeren
Geen sluitingstijd
Diverse arrangementen
Uitgebreide drankenkaart
Eigen keukenteam
Live muziek mogelijk
BOSE geluidssysteem

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village 3 voor jouw bruiloft, feest of jubileum? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Volledig nieuwe feestzaal voor een onvergetelijke avond

Of je nu een groot verjaardags- of jubileumfeest wil vieren of de feestavond van je bruiloft tot een onvergetelijke avond wil maken: in Green Village 3 verzorgen we het graag. De zaal is in het voorjaar van 2018 aan de oude boerderij gebouwd en beschikt over de nieuwste technieken op het gebied van licht en geluid, zoals een BOSE geluidssysteem en prachtige projectie.

De zaal beschikt daarnaast over een grote bar met een uitgebreid drankenaanbod en een eigen buitenterras. Qua inrichting is alles mogelijk. Wil jij een foodtruck, live band of een DJ op een groot podium? Het team van Green Village zet het voor je klaar.

Alvast even rondkijken in de Green Village 3?

Green Village 3 is geschikt voor feesten of borrels tot 180 gasten. Heb je een gastenaantal tot 300 personen? Dan toveren we de zaal gewoon groter tot combinatiezaal Green Village 3 & 4.

Wat onze gasten zeggen over ons

8 Culinaire invulling
9 Serviceniveau
9 Contact in voorbereiding

Rijkswaterstaat

Green Village is een fijne omgeving met een prettige ambiance. De workshop werd geserveerd door klantvriendelijke medewerkers die oog hebben voor de gasten.

10 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

NSPOH en SGBO

Green Village is een prachtige locatie voor een personeelsbijeenkomst. Het personeel is ontzettend vriendelijk en het eten is voortreffelijk. Wij komen zeker terug bij de Green Village in Nieuwegein!

9 Culinair
9 Service
10 Bereikbaarheid

Onvergetelijke bruiloft

"Green Village is een moderne en huiselijke trouwlocatie. Het meest vriendelijke personeel zorgt ervoor dat er niets ontbreekt gedurende de gehele dag. Ze hebben er mede voor gezorgd dat het voor ons een zeer bijzondere en onvergetelijke dag is geworden."

10 Service
8 Culinair
9 Bereikbaarheid

Op naar het volgende feest!

"Wij hebben al zoveel feesten bij jullie mogen ervaren dat wij het blijven doen! Het personeel is superenthousiast, beleeft en sympathiek. Ze denken overal aan. Op het moment dat wij bij Green Village een feest laten organiseren, is het van top tot teen geregeld. Je hoeft zelf nergens aan te denken, dat doen zij namelijk al voor jou zodat je zelf kunt blijven genieten. Mijn familie, vrienden en kennissen zijn ALTIJD giga-enthousiast. Dat is ook de reden dat ik iedereen adviseer om bij Green Village feesten te organiseren. Dit omdat het zeker TOP kwaliteit is met ervaren mensen! Dank jullie Green Village, op naar het volgende feest."

10 Ruimtes
9 Service
9 Culinair

Top georganiseerd verjaardagsfeest

"Ter ere van de 75e verjaardag van mijn vader hebben we genoten van een top georganiseerd feest in de prachtige Orangerie van Green Village. De service was uitstekend en op het zonnige terras werden de hapjes en drankjes stijlvol gepresenteerd. Zeer de moeite waard!"

Green Village 3 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 3 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging