Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Genieten zonder zorgen

Bij de planning van een feest komt vaak behoorlijk wat kijken. Wat trek je aan, wie nodig je uit en wat voor lekkers schotel je jouw gasten voor? Wij willen graag dat je aan zo min mogelijk zaken hoeft te denken en nemen dus met plezier zoveel mogelijk uit handen.

Van de culinaire invulling tot aan de decoratie. Van de muziek tot aan een oppasservice voor de kids. We denken graag met je mee en maken het mogelijk zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw feest. Zo hoef jij alleen nog maar te beslissen of je nu die bruine of die zwarte schoenen aan doet.

Wat onze gasten zeggen over ons

9 Ruimtes
10 Service
10 Parkeergelegenheid

Perfecte locatie voor een feest

"Wij hebben genoten van een ontzettend leuke avond, die door Green Village heel professioneel was verzorgd. Wat ons betreft is Green Village een aanrader voor een feest."

10 Service
10 Culinair

Prachtige accommodatie voor een feest

Het verjaardagsfeest was grandioos! De bediening was vriendelijk, niets was te veel. Voortdurend werden de drankjes bijgeschonken en de hapjes waren goed van kwaliteit en ook in overvloed. De accommodatie is in één woord prachtig! Wij kregen ook veel complimenten van de gasten, dus een dikke tien voor jullie! Zeker een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft.

10 Service
8 Culinair
9 Bereikbaarheid

Op naar het volgende feest!

"Wij hebben al zoveel feesten bij jullie mogen ervaren dat wij het blijven doen! Het personeel is superenthousiast, beleeft en sympathiek. Ze denken overal aan. Op het moment dat wij bij Green Village een feest laten organiseren, is het van top tot teen geregeld. Je hoeft zelf nergens aan te denken, dat doen zij namelijk al voor jou zodat je zelf kunt blijven genieten. Mijn familie, vrienden en kennissen zijn ALTIJD giga-enthousiast. Dat is ook de reden dat ik iedereen adviseer om bij Green Village feesten te organiseren. Dit omdat het zeker TOP kwaliteit is met ervaren mensen! Dank jullie Green Village, op naar het volgende feest."

10 Ruimtes
9 Service
9 Culinair

Top georganiseerd verjaardagsfeest

"Ter ere van de 75e verjaardag van mijn vader hebben we genoten van een top georganiseerd feest in de prachtige Orangerie van Green Village. De service was uitstekend en op het zonnige terras werden de hapjes en drankjes stijlvol gepresenteerd. Zeer de moeite waard!"

9 Culinair
9 Service
10 Bereikbaarheid

Onvergetelijke bruiloft

"Green Village is een moderne en huiselijke trouwlocatie. Het meest vriendelijke personeel zorgt ervoor dat er niets ontbreekt gedurende de gehele dag. Ze hebben er mede voor gezorgd dat het voor ons een zeer bijzondere en onvergetelijke dag is geworden."

9 Culinair
9 Service
9 Parkeergelegenheid

Supergave bruiloft

"We hebben een supergave dag beleeft, waarbij alles van A tot Z klopte. We hebben onze dag door Green Village laten invullen en dat bleek achteraf perfect te zijn! Dat de locatie waanzinnig mooi is, spreekt voor zich. Maar dat het enthousiasme van het personeel en de kwaliteit van het gastronomische gedeelte zo goed is 👌🏼"

Specificaties

Tot wel 250 dinergasten
Tot wel 300 feestgasten
Full service locatie
Live muziek mogelijk
Geen sluitingstijd
Grote tuin en diverse terrassen
Flexibel in te delen ruimtes
Eigen keukenteam
In house catering
Drankarrangementen
Gratis parkeren
Centraal gelegen

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw feest? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Een feest met een ‘goed weer garantie’

Wil je graag een feest geven in de tuin op een mooie zomeravond? Dat kan natuurlijk. Wanneer het weer even tegenzit, beleef je bij Green Village alsnog het buitengevoel. In onze glazen Orangerie heb je een 360 graden view op de tuin en de sterrenhemel.

Of je jouw feest nu binnen of buiten viert: ons team zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Chef-kok Robbert bepaalt graag samen met jou een passende culinaire invulling en onze hospitality-toppers leggen jou en je gasten de hele dag of avond in de watten met drankjes en hapjes. Dat is pas genieten!

Ruimtes voor jouw feest

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw feest? We vertellen je er graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging