Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

120 m2 oppervlakte
150 feestgasten
80 dinergasten
Uitgebreide drankenkaart
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Gratis parkeren
Boerderijdieren inbegrepen

Check de beschikbaarheid

Wil je direct de beschikbaarheid checken van Green Village 2 voor jouw borrel, verjaardag of jubileum? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Ongedwongen sfeer op jouw feest of jubileum

Wanneer je besluit om jouw persoonlijke gelegenheid, zoals een feest of verjaardag ergens op locatie te vieren, wil je natuurlijk dat de locatie helemaal voldoet aan jouw wensen. In het voorjaar van 2018 zijn al onze ruimtes volledig vernieuwd en hebben ze allen een eigen look & feel gekregen. Zo is er altijd een ruimte die past bij jou en de gelegenheid.

In Green Village 2 kun je jouw gasten ontvangen met een kop Nespresso koffie of een welkomstcocktail geserveerd door ons gastvrije team. De ruimte beschikt over een eigen bar en de oude details van de boerderij zijn behouden gebleven. Green Village 2 leent zich goed als ontvangstruimte, maar het feest, jubileum of de borrel kan net zo goed in de ruimte zelf plaatsvinden. Tot wel 150 gasten.

Alvast even rondkijken in de Green Village 2?

Green Village 2 is als ontvangstruimte goed te combineren met de Orangerie of de grote feestzaal Green Village 3 & 4.

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Contact

Coronaproof bruiloft

"Onze bruiloft hebben we op het laatste moment moeten verplaatsen i.v.m. Corona. Green Village was gelukkig heel flexibel en kwam met hele goede oplossingen om onze trouwdag zo normaal mogelijk te laten verlopen. We hebben dan ook echt een geweldige dag gehad. De locatie is prachtig en het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Ze hebben veel zorgen uit handen genomen zodat wij vooral kon genieten."

8 Culinair
9 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Familiereünie

"Recent hebben wij een familiereünie gehad bij Green Village, een absolute toplocatie. Nergens vind je zo'n gastvrij ontvangst en professionele bediening. Alle aanwezigen waren vol lof en hebben een fantastische middag gehad. Dank voor alles."

9 Culinair
9 Service
10 Bereikbaarheid

Onvergetelijke bruiloft

"Green Village is een moderne en huiselijke trouwlocatie. Het meest vriendelijke personeel zorgt ervoor dat er niets ontbreekt gedurende de gehele dag. Ze hebben er mede voor gezorgd dat het voor ons een zeer bijzondere en onvergetelijke dag is geworden."

10 Service
8 Culinair
9 Bereikbaarheid

Op naar het volgende feest!

"Wij hebben al zoveel feesten bij jullie mogen ervaren dat wij het blijven doen! Het personeel is superenthousiast, beleeft en sympathiek. Ze denken overal aan. Op het moment dat wij bij Green Village een feest laten organiseren, is het van top tot teen geregeld. Je hoeft zelf nergens aan te denken, dat doen zij namelijk al voor jou zodat je zelf kunt blijven genieten. Mijn familie, vrienden en kennissen zijn ALTIJD giga-enthousiast. Dat is ook de reden dat ik iedereen adviseer om bij Green Village feesten te organiseren. Dit omdat het zeker TOP kwaliteit is met ervaren mensen! Dank jullie Green Village, op naar het volgende feest."

10 Ruimtes
9 Service
9 Culinair

Top georganiseerd verjaardagsfeest

"Ter ere van de 75e verjaardag van mijn vader hebben we genoten van een top georganiseerd feest in de prachtige Orangerie van Green Village. De service was uitstekend en op het zonnige terras werden de hapjes en drankjes stijlvol gepresenteerd. Zeer de moeite waard!"

Green Village 2 'in het echt' bekijken?

We nodigen je uit om Green Village 2 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging