Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Een afscheidsceremonie op een bijzondere uitvaartlocatie

Na de uitvaart is het fijn om als nabestaanden na te praten met de gasten. Samen herinneringen ophalen onder het genot van een hapje en een drankje. Alles is mogelijk. Wij helpen je om dit samenzijn zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken bij uitvaartlocatie Green Village.

Met onze verschillende stijlen ruimtes, hebben we altijd een ruimte die past bij jouw afscheidsceremonie. Of dat nu binnen of buiten is in onze mooie aangelegde tuin. Ons team zorgt ervoor dat jij en jouw gasten enkel aan dat hoeven te denken wat belangrijk is. Wij verzorgen de rest.

Specificaties

Gratis parkeren
Centraal gelegen
Samenkomen tot 300 gasten
Sfeervolle tuin

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid van Green Village checken voor jouw afscheidsceremonie?
Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Waardevolle afscheidsceremonie

Green Village is een uitvaartlocatie waar het je aan niets hoeft te ontbreken. Onze chef-kok Robbert zorgt graag voor de culinaire invulling. Van borrelhapjes tot het lievelingsgerecht van jouw geliefde tijdens een driegangendiner en van verse Nespresso koffie tot aan een koud tapbiertje.

Ook de aankleding en inrichting van de ruimtes passen we op jouw wensen aan. Een eigen invulling, een sfeervolle fotopresentatie, een pakkend gedicht en mooie muziek maken het afscheid persoonlijk en gepast.

Ruimtes voor een afscheidsceremonie

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op

Stel je vraag aan Dominique

Wil je direct meer informatie over een afscheidsceremonie bij Green Village? Neem dan contact op met Dominique.

Check de beschikbaarheid