Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Een personeelsfeest in stijl

Hoe wil jij jouw personeelsfeest vormgeven? Optredens van bekende artiesten? Een zesgangen walking dinner? Een specifiek thema om onze locatie mee aan te kleden? Het team ervaren professionals van Green Village denkt graag met je mee. Met onze verschillende stijlen ruimtes, hebben we altijd een ruimte die past bij jouw feest. Of je nu binnen of buiten wilt feesten. Ons team zorgt er met plezier voor dat jouw gasten niets tekortkomen.

Specificaties

Personeelsfeest tot 300 gasten
Ervaren team eventprofessionals
Meedenken over de invulling
Centraal gelegen en gratis parkeren
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Flexibel in te delen ruimtes

Personeelsfeest met borrelplank of luxe diner

Green Village is een feestlocatie waar het je aan niets hoeft te ontbreken. Onze chef-kok Robbert en zijn keukenteam zorgen graag voor een heerlijk menu waar jouw gasten blij van worden. Van borrelhapjes tot luxe walking dinner en van een koud tapbiertje tot aan een gin tonic. Of wat dacht je van een uitgebreid BBQ-menu, bereid op onze Green Egg barbecues? Alles kan.

Ook de aankleding en inrichting van de ruimtes passen we op jouw wensen aan. Zo kun jij doen wat er écht toe doet: genieten van een onvergetelijk feest met je collega’s.

Ruimtes

Liever een andere soort ruimte?

Bij Green Village is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee om jouw event tot een succes te maken.

Neem contact op