Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Online vergaderen? Dat kan!

Green Village beschikt over een mobiele Meetup camera die in ieder willekeurige zaal geplaatst kan worden. Deze camera maakt het mogelijk om met de aanwezige techniek eenvoudig een videoverbinding te starten middels een videovergaderplatform. Zo kunnen deelnemers die niet fysiek bij de meeting aanwezig zijn alsnog deelnemen aan de vergadering via het gekozen platform. De camera is eenvoudig met een kabel te koppelen aan de eigen laptop waarna er via bijvoorbeeld Microsoft Team, Skype of Zoom een hybride meeting gestart kan worden. Deze techniek is uitermate geschikt voor vergaderingen waarbij niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn.

Stel je vraag aan Dominique

Wil je direct meer informatie ontvangen over de livestreammogelijkheden voor jouw bijeenkomst? Neem dan contact op met Dominique.

Stel je vraag aan Dominique

Deelnemers kunnen digitaal je training volgen

Naast de mobiele Meetup is Green Village 3 & 4 voorzien van een sony 4K camera waarmee op toegankelijke wijze een training, seminar of presentatie te livestreamen is. Deze stream is vervolgens door externe deelnemers te bekijken via een beveiligde omgeving op onze website. Ook is het mogelijk om de livestream op een eigen website of platform weer te geven. Het volgen van de presentatie of training is in dit geval eenzijdig. Als deelnemer kijk je naar de livestream en ben je niet in de gelegenheid om met de spreker te praten.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de factsheet

Een evenement livestreamen? Dat kan bij het NBC Congrescentrum

Waar we de capaciteit en middelen bij Green Village niet hebben, zijn er talloze oplossingen voor online events mogelijk bij onze andere locatie het NBC Congrescentrum. In de twee evenementenhallen zijn zeven verschillende studio’s gebouwd. Vanuit deze studio’s kan jouw evenement gestreamd worden. Zo kun je switchen tussen verschillende settings, waardoor je echt een dynamische show creëert.

Ontdek alle mogelijkheden van livestreamen vanuit het NBC op deze pagina.

Ruimtes voor een online bijeenkomst

Onze ruimtes

Bij Green Village is alles mogelijk. Wij denken graag met jou mee om zo veilig mogelijk een bijeenkomst te organiseren.

Neem contact op