Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114
Goed nieuws: Green Village neemt afscheid van anderhalve- meterregel

Goed nieuws: Green Village neemt afscheid van anderhalve- meterregel

We hebben GOED NIEUWS! Zojuist is bekend geworden dat de overheid de anderhalvemeterregel vanaf 25 september 2021 gaat afschaffen. Dit is tijdens de persconferentie van vandaag bevestigd door demissionair premier Rutte en minister De Jonge. Hiermee zetten we een belangrijke stap richting een normale situatie. Dit is wat ons betreft dan ook hét startsein voor een najaar waarin we elkaar weer live gaan ontmoeten!

Het moment waarop we allemaal hebben gewacht, is eindelijk een feit. Er gaat definitief een streep door de anderhalvemeterregel. En daar zijn wij als trouw- en evenementenlocatie niet alleen heel blij mee, we zijn er ook helemaal klaar voor. Want ook tijdens de tot heden geldende maatregelen, zoals de anderhalvemeterregel en de maximale capaciteit, hebben wij de afgelopen tijd op veilige wijze onze gasten kunnen ontvangen. We hebben daarmee bewezen dat verantwoord samenkomen mogelijk is.

Gasten ontvangen met coronatoegangsbewijs

We hebben onze werkwijze en protocollen direct hierop aangepast. Het najaar belooft druk te worden en we staan klaar om samen met jou de mooiste bruiloften, verjaardagen, jubilea en andere feestelijke gelegenheden te organiseren. Dit gaan wij vanaf zaterdag 25 september dan ook doen zonder anderhalve meter afstand, maar mét coronatoegangsbewijs. Concreet betekent dit dat je vanaf 25 september meer dan ooit welkom bent om bij Green Village een persoonlijke gelegenheid te organiseren. Met dit goede nieuws kunnen we namelijk niets anders dan het najaar met vertrouwen en een positieve blik tegemoet gaan!

Bedankt Mark en Hugo!