Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114
Fotomomenten voor jullie bruiloftsgasten

Fotomomenten voor jullie bruiloftsgasten

Voor de professionele foto’s van jullie dag, huren jullie naar alle waarschijnlijkheid een fotograaf in. De mooiste dag van jullie leven kunnen jullie later in alle rust bekijken op foto’s. Ook voor de gasten is het leuk om zo’n herinnering te hebben. Om de gasten deze ervaring mee te geven, kun je meerdere foto mogelijkheden toevoegen op jullie bruiloftsdag. Van wegwerpcamera tot fotohokje; we geven je vier leuke tips!

Fotobusje

Een fotohokje is en blijft een leuke herinnering van jullie bruiloft. Hoe hilarisch is het om met een wijntje op met je vrienden zo’n fotohokje in te duiken. Tegenwoordig zie je steeds vaker varianten op het standaard fotohokje zoals bijvoorbeeld een oude bus. De gasten die de bus inkruipen, krijgen direct de foto’s afgedrukt mee en jullie krijgen naderhand een USB-stick met alle foto’s erop! Overigens kun je zelf de achterwand van de foto’s ontwerpen en staat er altijd een verkleedkist bij de bus om de foto’s zo gek mogelijk te laten zijn.

Wegwerpcamera

Klikken en doordraaien. We herkennen ze allemaal nog wel van vroeger: de wegwerpcamera. Leg tijdens jullie trouwdag op verschillende plekken deze camera’s neer en je zult versteld staan van de grappige foto’s bij het afdrukken van de rolletjes.

GIF booth

Mocht je meer dan alleen gekke foto’s willen of een andere variant van het fotohokje zoeken, dan is een GIF booth een leuke variant. Dit fotohokje maakt meerdere foto’s welke vervolgens in een rap tempo achter elkaar worden getoond. Zo ontstaat er dus een loop van alle foto’s en wordt deze getoond als een korte video. De GIFjes kunnen vervolgens online gedeeld worden op social media.

Polaroid dame of heer

Laat de glimlach van jullie gasten vastleggen door een Polaroid dame of heer. Deze loopt rond in opvallende kleding met een camera en geeft de polaroidfoto direct mee aan de gast. Je kunt de Polaroids ook met een andere intentie inzetten. Span bijvoorbeeld een lijn met miniknijpers waar de foto’s direct aan opgehangen kunnen worden.