Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Anderhalve meter afstand facts

Capaciteit tot 44 gasten
Centraal gelegen evenementenlocatie
Gratis parkeren voor de deur
1,5 meter afstand gegarandeerd
Volledig verzorgd evenement
Persoonlijk contact staat voorop
Extra hygiënemaatregelen
Inclusief audiovisuele middelen

Stel je vraag aan Dominique

Wil je direct meer informatie ontvangen over jouw aangepaste evenement bij Green Village? Neem dan contact op met Dominique.

Stel je vraag aan Dominique

Food & beverages aanbod

Naast alle aanpassingen in al onze ruimtes, is ons food & beverages aanbod eveneens aangepast. We blijven er natuurlijk voor zorgen dat het jou en jouw gasten aan niets ontbreekt. Precies zoals je altijd van ons gewend bent. De aanpassingen gaan uiteraard niet ten koste van de kwaliteit. Het is alleen net even anders.

  • Het cateringaanbod is aangepast aan de geldende maatregelen.
  • Er ontstaat geen direct contact tussen medewerkers en gasten.
  • Extra beschermingsmiddelen en verscherpte hygiënische maatregelen.

Onze werkwijze

Normaal ontvangen we jou graag op locatie voor een kennismaking en rondleiding. Dat is nu even anders dan normaal en volgens de geldende maatregelen. Mocht je dit niet prettig vinden dan is een virtueel locatiebezoek mogelijk via Microsoft Teams, Skype, Zoom of WhatsApp videobellen. Je ontvangt na het gesprek een offerte waarin we al jouw wensen hebben verwerkt. Wanneer we de offerte getekend retour ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. Voorafgaand aan het evenement sturen wij een duidelijke briefing die naar de gasten gestuurd kan worden. Op de dag van evenement word je door ons team ontvangen op locatie. Jouw contactpersoon zal uitleg geven en via WhatsApp de hele dag bereikbaar zijn. We hopen dat je een bijzonder geslaagd evenement hebt gehad en bespreken dit graag in een digitale evaluatie. Alleen samen kunnen we nog beter worden!

Ruimtes met anderhalve meter afstand

Onze ruimtes

Bij Green Village is alles mogelijk. Wij denken graag met jou mee om zo veilig mogelijk een bijeenkomst te organiseren.

Neem contact op