Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114
Entertainment op jullie bruiloft

Entertainment op jullie bruiloft

Natuurlijk is jullie bruiloft een dag om nooit te vergeten. Maar om er helemaal zeker van te zijn dat er geen ‘I don’t know what to do’ momenten zijn voor jullie gasten, hebben wij een aantal entertainment items op een rijtje gezet. Zo ben je er zeker van dat je gasten elk moment van de dag vermaakt worden.

Shake that cocktail

Een cocktailbar waar een barman naar wens gemaakte drankjes serveert, is een heerlijke en vermakelijke vorm van entertainment. Met een bar vol verschillende soorten drank en de shake skills van de barman of -vrouw creëer je een spectaculair en lekker samenzijn met je gasten. Maak er een mini workshop van, waarbij de gasten hun eigen (non) alcoholische cocktails zelf kunnen maken met behulp van de cocktailshaker.

De voetjes van de vloer

Kun jij ook niet stil zitten als er muziek op komt? Dan ben je vast niet de enige. Een DJ of coverband is dan ook een goede toevoeging op jullie bruiloft en hier kun je op een originele manier invulling aan geven. Heb je bijvoorbeeld veel gasten waarbij het leeftijdsverschil groot is? Dan is het Rad van Muziekfortuin echt iets voor jullie bruiloft. Ieder half uur wordt er aan het rad gedraaid en begint er een nieuwe muziekstijl. Zo heb je voor ieder wat wils. Of kiezen jullie voor een DJ die al dansend door de zaal verschillende platen draait? Wedden dat zelfs de gasten die in een hoekje zitten, gaan dansen met een walking DJ?

Say cheese

De mooiste dag van jullie leven kunnen jullie later in alle rust bekijken op foto’s. Ook voor de gasten is het leuk om een herinnering te hebben voor later. Met een fotohokje hebben de gasten een leuk aandenken én gegarandeerd plezier. Een nieuwe variant op het fotohokje is een GIF booth. De gasten maken dan foto’s, welke in een oneindige loop achter elkaar worden getoond waardoor er een mini filmpje ontstaat. Of laat de glimlach van jullie gasten vastleggen door een Polaroid dame of heer. Deze loopt rond met een camera en geeft de polaroid direct mee aan de gasten.

Karikaturist

Wil jij je gasten vereeuwigen met een snelle en trefzekere lijn op papier? Dan is een karikaturist een grappige herinnering aan jullie bruiloft. Een leuke bijkomstigheid van dit entertainment? De karikaturist loopt tussen de gasten rond en tekent gemiddeld twintig personen in een uur en dat zonder dat mensen hoeven te poseren. Mensen die niet van foto’s houden, krijgen op deze manier dus wel een mooie herinnering mee.

Let’s play a game

Spelen jullie niets liever dan spelletjes in het weekend? Dan moet je sowieso een spelelement toevoegen op jullie bruiloft. Hoe leuk is het om bij de ontvangst foto’s te maken van de gasten en er later op de dag ‘Wie ben ik’ mee te spelen. Of wat dacht je van het Moordspel of Wie is de Mol?