Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

In welke ruimte borrel jij?

De cocktails en de borrelhapjes kunnen nog zo lekker zijn, de ruimte waarin je borrelt is minstens zo belangrijk voor de ultieme beleving. Green Village heeft een grote diversiteit aan type ruimtes. Zo hebben we altijd een ruimte die past bij jouw borrel. Of je nu wilt borrelen in de authentieke bruine kroeg, de stijlvolle Winebar, de glazen Orangerie of in de tuin: het kan allemaal.

Wat opdrachtgevers
over ons zeggen

10 Ruimtes
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Goed bereikbare locatie voor een borrel

"Als je een bijeenkomst organiseert in deze prachtige, sfeervolle, goed bereikbare, locatie ontbreekt het je aan niets. Het personeel denkt mee, is vriendelijk, gastvrij én behulpzaam tot in de puntjes. Op culinair gebied is aan alles gedacht: heerlijke smaak, goede kwaliteit en mooie presentatie."

9 Ruimtes
10 Culinair
10 Service

Een aanrader voor zakelijke bijeenkomsten

"Green Village is een fantastische locatie. Zowel binnen als in de heerlijke tuin. Ze serveren een smakelijke lunch en ze hebben hier echt begrepen wat hospitality is. Een aanrader voor trainingen, workshops, personeelsbijeenkomsten of andere zakelijke bijeenkomsten"

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Relatie-event op een prachtige locatie

"In het najaar hebben wij bij Green Village een event georganiseerd voor onze klanten en prospects. Een prachtige, lichte locatie waar alles tot in detail prachtig is ingericht. Het contact met Green Village vooraf en tijdens ons event was heel plezierig. Alles liep op rolletjes en de culinaire invulling was heel erg goed. Mede dankzij deze locatie, het personeel en de catering is ons event super verlopen!"

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Parkeren

Kick-off meeting op een top locatie

We hebben onze kick-off meeting gehad bij Green Village voor het nieuwe jaar met ons team van Traffic & More. Wij zijn netjes ontvangen en alles was keurig voor ons geregeld. Wat een TOP locatie. Green Village bedankt!

9 Service
8 Ruimtes
9 Culinair

Personeelsbijeenkomst tot in de puntjes verzorgd

"Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij Green Village. Van voortraject tot uitvoering, alles is tot in de puntjes verzorgd. Mooie ruimtes, van alle gemakken voorzien! Catering is top! We komen terug :-)"

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Ruimtes

We kunnen niet wachten tot een volgend event!

"Wij zijn al meerdere keren bij Green Village geweest met onze groep en zijn tot nu toe elke keer verrast door de goede service en kwaliteit bij de locatie. Wij kunnen niet wachten tot ons volgende bezoek!"

Specificaties

Borrelen tot 250 gasten
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Diverse audiovisuele middelen
Eigen keukenteam
Full service locatie
Uitgebreide drankenkaart
Flexibel in te delen ruimtes
Geen sluitingstijd
Live muziek mogelijk
Sfeervolle tuin
Boerderijhond inbegrepen

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw borrel? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Compleet verzorgde borrel

Lekkere hapjes en drankjes, een goede sfeer en optimale gastvrijheid. Dit zijn wat ons betreft de drie hoofdingrediënten voor een geslaagde zakelijke borrel. Chef-kok Robbert en zijn keukenbrigade zorgen met liefde voor de culinaire invulling en ons gastvrije team zorgt er met plezier voor dat de glazen gevuld blijven.

Van charcuterie tot bittergarnituur en van een koud biertje tot gin-tonics. Samen zorgen we ervoor dat jouw collega’s of zakelijke relaties met een grote lach naar huis gaan. En dan niet omdat ze een borreltje teveel op hebben…

Ruimtes voor een borrel

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de borrel? We vertellen je er graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging