Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

50 m2 oppervlakte
Tot 30 personen diner
Tot 40 feestgasten
Sfeervolle tuin
Klimaatcontrole
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Uitgebreide wijnkaart
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Full service locatie

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van de Winebar voor jouw borrel, diner of vergadering? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Goed eten en drinken volgens jouw wensen

Wij houden van goed eten en drinken. Over de culinaire invulling van jouw zakelijke borrel of bijeenkomst denken we dan ook graag mee. Zo kunnen we gezamenlijk alles afstemmen op de wensen van jou en je gasten. De Wijnbar is verder flexibel in te delen in iedere gewenste opstelling, passend bij de bijeenkomst. Of je nu wilt vergaderen of wilt borrelen, het team van Green Village zet het voor je klaar. De ruimte beschikt bovendien over een eigen entree waardoor je heel gemakkelijk je eigen gasten kunt ontvangen.

Bij lekker weer kunnen jij en je gasten gebruik maken van de tuin en vele terrassen rondom de oude boerderij. Ons team staat de gehele dag voor je klaar. Het enige dat jij dus nog hoeft te doen, is de gasten uit te nodigen. Dan regelen wij de rest!

Alvast even rondkijken in de Winebar?

Zakelijke borrel én vergaderen

Wil je de Winebar gebruiken voor jouw zakelijke borrel, maar wil je voorafgaand aan de borrel nog vergaderen in een andere ruimte? Dan kun je de Winebar goed combineren met andere ruimtes, zoals Green Village 6.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

9 Culinair
10 Service
10 Bereikbaarheid

Ideaal voor vergaderingen

"De Winebar is een fijne ruimte, lekker klein en rustig. Ideaal voor kleine vergaderingen. De lunch was heerlijk en drank was vers en werd goed verzorgd. Na afloop geen probleem om iets langer te blijven. Al met al een topdag!"

10 Service
10 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Workshoplocatie met uitstraling

"Green Village is een prachtige locatie dat zich uitstekend leent voor elke bijeenkomst. Door de ligging en uitstraling oogt het minder kil of formeel dan de reguliere congres-/vergadercentra. De medewerkers zijn allen enorm servicegericht en geven je een erg welkom gevoel. Ze zijn tevens heel flexibel bij last minute wijzigingen. Parkeerruimte mag wat uitgebreid worden."

Marloes

Manager Green Village

We hebben helaas niet meer dan 100 parkeerplekken op eigen terrein. Aan het begin van de Blokhoeve bevindt zich echter een groot parkeerterrein waar gasten gratis hun auto kunnen parkeren.

9 Ruimtes
10 Service
10 Bereikbaarheid

Compleet verzorgd zakelijk evenement

"De middag/avond was voor ons zeer compleet door de combinatie van een prachtige locatie, zeer competent en vriendelijk personeel en heerlijke hapjes en BBQ. Ook al was het weer slecht, in de orangerie waan je je gewoon buiten mede door de mooie ligging en tuin."

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Relatie-event op een prachtige locatie

"In het najaar hebben wij bij Green Village een event georganiseerd voor onze klanten en prospects. Een prachtige, lichte locatie waar alles tot in detail prachtig is ingericht. Het contact met Green Village vooraf en tijdens ons event was heel plezierig. Alles liep op rolletjes en de culinaire invulling was heel erg goed. Mede dankzij deze locatie, het personeel en de catering is ons event super verlopen!"

De Winebar 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om de Winebar 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging