Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

80 m2 oppervlakte
50 gasten theateropstelling
19 gasten u-vormopstelling
Flexibel in te delen ruimte
Nespresso koffie
Eigen keukenteam
Diverse arrangementen
Gratis wifi-verbinding
Diverse audiovisuele middelen
Klimaatcontrole
Groot buitenterras
Eigen parkeerterrein

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village 5 voor jouw training, corporate event of vergadering? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Vergaderruimte in een groene omgeving

Wij denken graag met je mee over de optimale opstelling en inrichting van de vergaderruimte. Of je nu in een theater-, carré- of u-vormopstelling wilt zitten, wij regelen het graag. Heb je extra faciliteiten nodig, zoals een laptop of een extra scherm? Geen probleem, daar zorgen we voor. Bij ons vergader je namelijk volledig verzorgd.

Alvast even rondkijken in de Green Village 5?

Voor de culinaire invulling kun je rekenen op onze chef-kok Robbert en zijn team. Geniet van een lunch in één van onze stijlvolle ontvangstruimtes of sluit de training of vergadering af met een borrel in Green Village 1. Bij mooi weer kunnen jij en je gasten lekker genieten van de zon op de vele buitenterrassen, omringd door onze grote tuin. Alle aantrekkelijkheden van een landelijke omgeving; met het gemak en de bereikbaarheid van de Randstad.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

9 Culinaire invulling
9 Serviceniveau
9 Contact in voorbereiding

VolkerWessels Infra EPC

Green Village is een fijne locatie voor een vergadering. Alles wordt van voorbereiding tot de bijeenkomst zelf volledig afgestemd. Het team is flexibel ingesteld waardoor een programmawijziging goed werd opgevangen, mocht het programma anders verlopen dan gepland.

7 Culinaire invulling
8 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Nederlands Huisartsen Genootschap/H&W

We hebben bij Green Village een workshop georganiseerd. De locatie is wat ons betreft ook perfect voor medewerkersbijeenkomsten, seminars en trainingen.

10 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Keukenconcurrent

Keukenconcurrent organiseert al een aantal jaren de bijeenkomsten bij Green Village. De medewerkers nemen alles uit handen en zorgen voor een fijne en sfeervolle omgeving. Ook in corona tijden is dit een toplocatie!

10 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Hands on ICT

Green Village is een mooie locatie midden in het land. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Daarnaast is alles van A tot Z goed geregeld.

9 Culinaire invulling
9 Serviceniveau
9 Contact in voorbereiding

Blauwdruk Investeringen BV

Na positieve reacties van onze deelnemers kunnen wij concluderen dat de vergadering bij Green Village als positief is ervaren. Dank aan Green Village!

8 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Academie voor Vastgoed

Green Village is een prettige locatie met een fijne sfeer. Alles was tijdens onze docentendag van A tot Z volledig verzorgd. Daarnaast is het personeel servicegericht en komen de gasten geen moment iets tekort.

10 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

NSPOH en SGBO

Green Village is een prachtige locatie voor een personeelsbijeenkomst. Het personeel is ontzettend vriendelijk en het eten is voortreffelijk. Wij komen zeker terug bij de Green Village in Nieuwegein!

Green Village 5 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 5 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging