Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Volledig verzorgde vergadering

We willen ervoor zorgen dat jij de beste resultaten neer kunt zetten tijdens de vergadering. Daarom nemen wij zoveel mogelijk uit handen. Wij hebben de nodige audiovisuele middelen in huis en denken graag met je mee over de verdere invulling van de bijeenkomst.

Ook zorgen wij er met plezier voor dat het jou en je gasten op culinair gebied niets tekort komt. Ons keukenteam heeft verschillende arrangementen samengesteld zodat jij volledig verzorgd kunt vergaderen. Van Nespresso koffie tot aan een driegangendiner. Of wil je liever de bijeenkomst afsluiten met een informele borrel in onze authentieke kroeg? Alles is mogelijk.

Wat opdrachtgevers
over ons zeggen

9 Food
9 Service
10 Veiligheidsmaatregelen

1,5 meter vergadering | Rijkswaterstaat

"We hebben een uitstekende bijeenkomst gehad bij Green Village. Goed personeel, ruime en flexibele locatie en zaal. Ook erg goede en nette omgang met de veiligheidsmaatregelen rondom Corona."

8 Ontvangst
8 Ontvangst
8 Service

1,5 meter vergadering | Universiteit Utrecht

"De ontvangst, service en indeling van de ruimte was goed. De gasten voelden zich veilig en welkom."

8 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter vergadering | A&O Fonds Gemeenten

"De bijeenkomst was super geregeld. Het was wel even wennen met alle maatregelen, maar heel begrijpelijk allemaal. De gasten hebben de bijeenkomst erg goed ervaren. De lunch in de lunchbox was zelfs een beetje te veel."

10 Culinair
9 Service
9 Ruimtes

1,5 meter bijeenkomst | Focusplaza

"Ondanks de 1,5 meter was het ontvangst zeer gastvrij en werd er goed ingespeeld op de nieuwe situatie. Complimenten! Erg mooie locatie en prettige samenwerking."

9 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter borrel | Nederlandse Vereniging KNO

"Er was genoeg plek voor alle deelnemers met 1,5 meter afstand. Fijn dat er zo'n creatieve oplossing was voor de borrelhapjes! De service was prima en dank voor de flexibiliteit bij het serveren van het diner."

8 Food
8 Ruimtes
9 Service

1,5 meter bijeenkomst | Meant2B

"Meant2B heeft met 26 collega's geborreld en gedineerd bij Green Village. Door de maatregelen was de bijeenkomst in een grotere ruimte, de Orangerie. Dat is een prima locatie!"

9 Ruimtes
9 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Vergaderlocatie die steeds in de smaak valt

"Wij blijven terugkomen bij Green Village voor de prachtige locatie, de centrale ligging en het behulpzame personeel. Tijdens de presentatie bleek dat wij eerder pauze zouden hebben en via een WhatsApp berichtje was dit binnen 5 minuten geregeld. Ook het terras en de lunch faciliteiten vallen elke keer goed in de smaak."

9 Culinair
10 Service
10 Bereikbaarheid

Ideaal voor vergaderingen

"De Winebar is een fijne ruimte, lekker klein en rustig. Ideaal voor kleine vergaderingen. De lunch was heerlijk en drank was vers en werd goed verzorgd. Na afloop geen probleem om iets langer te blijven. Al met al een topdag!"

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Bereikbaarheid

Genoten van de heerlijke vergaderruimte

"Wij hebben met 7 personen een vergadering gehad bij Green Village en hebben genoten van de heerlijke vergaderruimte. Lekker licht, ruim opgezet met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Na de vergadering hebben we een borrel aan de bar gehad waarna we aan tafel zijn gegaan voor een heerlijk diner. De service was top :) Bedankt en tot een volgende keer!"

10 Service
10 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Workshoplocatie met uitstraling

"Green Village is een prachtige locatie dat zich uitstekend leent voor elke bijeenkomst. Door de ligging en uitstraling oogt het minder kil of formeel dan de reguliere congres-/vergadercentra. De medewerkers zijn allen enorm servicegericht en geven je een erg welkom gevoel. Ze zijn tevens heel flexibel bij last minute wijzigingen. Parkeerruimte mag wat uitgebreid worden."

Marloes

Manager Green Village

We hebben helaas niet meer dan 100 parkeerplekken op eigen terrein. Aan het begin van de Blokhoeve bevindt zich echter een groot parkeerterrein waar gasten gratis hun auto kunnen parkeren.

9 Ruimtes
10 Culinair
10 Service

Een aanrader voor zakelijke bijeenkomsten

"Green Village is een fantastische locatie. Zowel binnen als in de heerlijke tuin. Ze serveren een smakelijke lunch en ze hebben hier echt begrepen wat hospitality is. Een aanrader voor trainingen, workshops, personeelsbijeenkomsten of andere zakelijke bijeenkomsten"

10 Ruimtes
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Goed bereikbare locatie voor een borrel

"Als je een bijeenkomst organiseert in deze prachtige, sfeervolle, goed bereikbare, locatie ontbreekt het je aan niets. Het personeel denkt mee, is vriendelijk, gastvrij én behulpzaam tot in de puntjes. Op culinair gebied is aan alles gedacht: heerlijke smaak, goede kwaliteit en mooie presentatie."

10 Ruimtes
8 Culinair
9 Service

Klanten konden ontspannen netwerken

"Het is een ontzettend mooie locatie en onze klanten waren onder de indruk. Daarnaast was alles goed verzorgd. Naast de hapjes en drankjes was er ook over de aankleding goed nagedacht. Klanten konden ontspannen met elkaar netwerken tijdens onze netwerkbijeenkomst."

Specificaties

Bijeenkomsten tot 250 gasten
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Sfeervolle tuin
Gratis wifi-verbinding
Audiovisuele middelen
Klimaatcontrole
Flexibel in te delen ruimtes
Vergaderarrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Full service locatie

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor een vergadering? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Vergadering met het buitengevoel

Bij Green Village kun je het gehele jaar door het ‘buitengevoel’ ervaren. Zo kun je in de zomer vergaderen in de tuin of op één van onze terrassen. Ook als het weer wat minder is, kun je alsnog vergaderen in de ‘buitenlucht’ in onze unieke Orangerie.

Dankzij de glazen wanden en het glazen dak van de Orangerie heb je een 360 graden view op de mooie tuin. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Naast de Orangerie hebben we nog tal van andere ruimtes voor jouw vergadering.

Ruimtes voor een vergadering

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de vergadering? We vertellen je er graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging