Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Veilig een vergadering organiseren

We willen ervoor zorgen dat jij de beste resultaten neer kunt zetten tijdens de vergadering. Daarom hebben wij onze gehele locatie aangepast op de anderhalve meter afstand maatregel. We beschikken over elf verschillende ruimtes met elk hun eigen look & feel. Zo is er altijd een ruimte die past bij jouw vergadering.

Naast de aangepaste inrichting, hebben wij verschillende protocollen en maatregelen uitgewerkt zodat we jouw gasten veilig kunnen ontvangen. Zo hechten we veel waarde aan de hygiënemaatregelen waarbij ruimtes, oppervlakten en toiletten extra worden schoongemaakt. Verder hangen er overal dispenser met desinfecterende handgel waar de gasten gebruik van kunnen maken.

Wat opdrachtgevers
over ons zeggen

9 Food
9 Service
10 Veiligheidsmaatregelen

1,5 meter vergadering | Rijkswaterstaat

"We hebben een uitstekende bijeenkomst gehad bij Green Village. Goed personeel, ruime en flexibele locatie en zaal. Ook erg goede en nette omgang met de veiligheidsmaatregelen rondom Corona."

8 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter vergadering | A&O Fonds Gemeenten

"De bijeenkomst was super geregeld. Het was wel even wennen met alle maatregelen, maar heel begrijpelijk allemaal. De gasten hebben de bijeenkomst erg goed ervaren. De lunch in de lunchbox was zelfs een beetje te veel."

9 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter borrel | Nederlandse Vereniging KNO

"Er was genoeg plek voor alle deelnemers met 1,5 meter afstand. Fijn dat er zo'n creatieve oplossing was voor de borrelhapjes! De service was prima en dank voor de flexibiliteit bij het serveren van het diner."

8 Food
8 Ruimtes
9 Service

1,5 meter bijeenkomst | Meant2B

"Meant2B heeft met 26 collega's geborreld en gedineerd bij Green Village. Door de maatregelen was de bijeenkomst in een grotere ruimte, de Orangerie. Dat is een prima locatie!"

10 Culinair
9 Service
9 Ruimtes

1,5 meter bijeenkomst | Focusplaza

"Ondanks de 1,5 meter was het ontvangst zeer gastvrij en werd er goed ingespeeld op de nieuwe situatie. Complimenten! Erg mooie locatie en prettige samenwerking."

8 Ontvangst
8 Ontvangst
8 Service

1,5 meter vergadering | Universiteit Utrecht

"De ontvangst, service en indeling van de ruimte was goed. De gasten voelden zich veilig en welkom."

Specificaties

Capaciteit tot 44 gasten
Centraal gelegen locatie
Gratis parkeren
1,5 meter afstand gegarandeerd
Volledig verzorgd vergaderen
Persoonlijk contact
Inclusief audiovisuele middelen
Extra hygiënemaatregelen

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor een vergadering? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Onze werkwijze

Normaal ontvangen we jou graag op locatie voor een kennismaking en rondleiding. Dit doen wij nu digitaal via Microsoft Teams, Skype, Zoom of WhatsApp videobellen. Je ontvangt na het gesprek een offerte waarin we al jouw wensen hebben verwerkt. Wanneer we de offerte getekend retour ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. Op de dag van de training word je door ons team ontvangen op locatie. Jouw contactpersoon zal uitleg geven en via WhatsApp de hele dag bereikbaar zijn. We hopen dat je een bijzonder geslaagde trainingsdag hebt gehad en bespreken dit graag in een digitale evaluatie. Alleen samen kunnen we nog beter worden!

Ruimtes voor een vergadering op 1,5 meter

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. De capaciteit die wordt weergegeven op de website is niet de actuele 1,5 meter opstelling. We vertellen je hier uiteraard graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging