Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Volledig verzorgde training

In alle rust een training geven midden in het groen, alle audiovisuele middelen bij de hand en volledig verzorgd op het gebied van eten en drinken. Bij Green Village creëren wij de optimale omstandigheden zodat de deelnemers en de trainer de beste resultaten kunnen bereiken.

We willen ervoor zorgen dat de trainer en de deelnemers alleen bezig hoeven te zijn met de inhoud. De rest verzorgen wij. Van logistieke zaken tot aan de culinaire invulling. Alles is mogelijk.

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Workshoplocatie met uitstraling

"Green Village is een prachtige locatie dat zich uitstekend leent voor elke bijeenkomst. Door de ligging en uitstraling oogt het minder kil of formeel dan de reguliere congres-/vergadercentra. De medewerkers zijn allen enorm servicegericht en geven je een erg welkom gevoel. Ze zijn tevens heel flexibel bij last minute wijzigingen. Parkeerruimte mag wat uitgebreid worden."

Marloes

Manager Green Village

We hebben helaas niet meer dan 100 parkeerplekken op eigen terrein. Aan het begin van de Blokhoeve bevindt zich echter een groot parkeerterrein waar gasten gratis hun auto kunnen parkeren.

8 Culinair
10 Ruimtes
9 Service

Uitstekend verzorgde seminar

"We hebben een uitstekend verzorgde seminar gehad bij Green Village. De smakelijke broodjes kroket en voldoende frisse lucht, hielden de deelnemers bij de les. Bedankt!"

9 Ruimtes
9 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Vergaderlocatie die steeds in de smaak valt

"Wij blijven terugkomen bij Green Village voor de prachtige locatie, de centrale ligging en het behulpzame personeel. Tijdens de presentatie bleek dat wij eerder pauze zouden hebben en via een WhatsApp berichtje was dit binnen 5 minuten geregeld. Ook het terras en de lunch faciliteiten vallen elke keer goed in de smaak."

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Bereikbaarheid

Genoten van de heerlijke vergaderruimte

"Wij hebben met 7 personen een vergadering gehad bij Green Village en hebben genoten van de heerlijke vergaderruimte. Lekker licht, ruim opgezet met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Na de vergadering hebben we een borrel aan de bar gehad waarna we aan tafel zijn gegaan voor een heerlijk diner. De service was top :) Bedankt en tot een volgende keer!"

8 Ruimtes
8 Service
9 Parkerene

Congres met een prettige samenwerking

"Wij hebben een geslaagde dag gehad bij Green Village! Alles was prima geregeld. De contacten met betrekking tot de organisatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook de contacten op de dag van het congres waren allemaal even prettig. Wij zullen Green Village zeker aanbevelen."

10 Ruimtes
9 Food
9 Service

Zeer geslaagde personeelsbijeenkomst

"Dankzij de locatie en het team van Green Village was onze bijeenkomst bijzonder geslaagd. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd. Wij komen hier zeker terug!"

Specificaties

Centraal gelegen
Gratis parkeren
Nespresso koffie
Diverse audiovisuele middelen
Full service locatie
Flexibel in te delen ruimtes
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw training? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Geen standaard trainingslocatie

Bij Green Village kun je het gehele jaar door het ‘buitengevoel’ ervaren. Zo kun je in de zomer een training geven in de tuin of op één van onze terrassen. Ook als het weer wat minder is, kun je alsnog een opleidingsdag verzorgen in de ‘buitenlucht’ in onze unieke Orangerie.

Dankzij de glazen wanden en het glazen dak van de Orangerie heb je een 360 graden view op de tuin en de mooie Nederlandse luchten. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Naast de Orangerie hebben we eveneens tal van andere ruimtes voor jouw training.

Trainingsruimtes

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de training? We vertellen je er graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging