Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Veilig een training organiseren

Green Village beschikt over elf verschillende ruimtes met elk hun eigen look & feel. Allen variërend in grootte, maar waarin altijd de anderhalve meter afstand tussen de gasten gewaarborgd kan worden. Ons team hecht daarnaast uiteraard veel waarde aan de hygiënemaatregelen. Dit betekent onder andere dat wij de ruimtes voor iedere bijeenkomst volledig reinigen. Verder hangen er diverse dispensers met desinfectiemiddel.

We denken graag met je mee hoe we jouw training tot een succes kunnen maken. Juist in deze tijden.

Opdrachtgevers aan
het woord

9 Food
9 Service
10 Veiligheidsmaatregelen

1,5 meter vergadering | Rijkswaterstaat

"We hebben een uitstekende bijeenkomst gehad bij Green Village. Goed personeel, ruime en flexibele locatie en zaal. Ook erg goede en nette omgang met de veiligheidsmaatregelen rondom Corona."

8 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter vergadering | A&O Fonds Gemeenten

"De bijeenkomst was super geregeld. Het was wel even wennen met alle maatregelen, maar heel begrijpelijk allemaal. De gasten hebben de bijeenkomst erg goed ervaren. De lunch in de lunchbox was zelfs een beetje te veel."

10 Culinair
9 Service
9 Ruimtes

1,5 meter bijeenkomst | Focusplaza

"Ondanks de 1,5 meter was het ontvangst zeer gastvrij en werd er goed ingespeeld op de nieuwe situatie. Complimenten! Erg mooie locatie en prettige samenwerking."

8 Food
8 Ruimtes
9 Service

1,5 meter bijeenkomst | Meant2B

"Meant2B heeft met 26 collega's geborreld en gedineerd bij Green Village. Door de maatregelen was de bijeenkomst in een grotere ruimte, de Orangerie. Dat is een prima locatie!"

9 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter borrel | Nederlandse Vereniging KNO

"Er was genoeg plek voor alle deelnemers met 1,5 meter afstand. Fijn dat er zo'n creatieve oplossing was voor de borrelhapjes! De service was prima en dank voor de flexibiliteit bij het serveren van het diner."

8 Ontvangst
8 Ontvangst
8 Service

1,5 meter vergadering | Universiteit Utrecht

"De ontvangst, service en indeling van de ruimte was goed. De gasten voelden zich veilig en welkom."

Specificaties

Capaciteit tot 44 gasten
Centraal gelegen locatie
Gratis parkeren
Volledig verzorgde training
Persoonlijk contact
Extra hygiënemaatregelen
Inclusief audiovisuele middelen
1,5 meter gegarandeerd

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw veilige training? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Onze werkwijze

Normaal ontvangen we jou graag op locatie voor een kennismaking en rondleiding. Dit doen wij nu digitaal via Microsoft Teams, Skype, Zoom of WhatsApp videobellen. Je ontvangt na het gesprek een offerte waarin we al jouw wensen hebben verwerkt. Wanneer we de offerte getekend retour ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. Op de dag van de training word je door ons team ontvangen op locatie. Jouw contactpersoon zal uitleg geven en via WhatsApp de hele dag bereikbaar zijn. We hopen dat je een bijzonder geslaagde trainingsdag hebt gehad en bespreken dit graag in een digitale evaluatie. Alleen samen kunnen we nog beter worden!

Trainingsruimtes

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. De capaciteit die wordt weergegeven op de website is niet de actuele 1,5 meter opstelling. We vertellen je hier uiteraard graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging