Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Volledig verzorgde personeelsbijeenkomst

Green Village heeft elf verschillende soorten ruimten waar een personeelsbijeenkomst plaats kan vinden. Van bruine kroeg tot aan een volledig glazen Orangerie. Er is altijd een ruimte die aansluit op jouw wensen en de groepsgrootte. De ruimtes zijn standaard van alle gemakken voorzien, zoals de nodige audiovisuele middelen, klimaatcontrole en snelle wifi.

Een goede bijeenkomst organiseer je echter niet alleen. Het team van Green Village neemt daarom zoveel mogelijk werk uit handen. Van branding op locatie tot de culinaire invulling. We zijn een full service locatie met al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten.

Wat opdrachtgevers
over ons zeggen

10 Ruimtes
9 Food
9 Service

Zeer geslaagde personeelsbijeenkomst

"Dankzij de locatie en het team van Green Village was onze bijeenkomst bijzonder geslaagd. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd. Wij komen hier zeker terug!"

9 Service
8 Ruimtes
9 Culinair

Personeelsbijeenkomst tot in de puntjes verzorgd

"Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij Green Village. Van voortraject tot uitvoering, alles is tot in de puntjes verzorgd. Mooie ruimtes, van alle gemakken voorzien! Catering is top! We komen terug :-)"

9 Ruimtes
10 Culinair
10 Service

Een aanrader voor zakelijke bijeenkomsten

"Green Village is een fantastische locatie. Zowel binnen als in de heerlijke tuin. Ze serveren een smakelijke lunch en ze hebben hier echt begrepen wat hospitality is. Een aanrader voor trainingen, workshops, personeelsbijeenkomsten of andere zakelijke bijeenkomsten"

10 Service
10 Parkeergelegenheid
10 Ruimtes

Wij komen snel terug voor een volgend evenement

"Green Village is de perfecte locatie om een succesvol evenement te organiseren. Een prachtige multi-functionele locatie in het midden van het land, goed bereikbaar, meer dan genoeg parkeergelegenheid en fantastische medewerkers die alles voor je doen wat nodig is om van je evenement een groot succes te maken. Wij komen snel weer terug!"

9 Ruimtes
10 Service
10 Bereikbaarheid

Compleet verzorgd zakelijk evenement

"De middag/avond was voor ons zeer compleet door de combinatie van een prachtige locatie, zeer competent en vriendelijk personeel en heerlijke hapjes en BBQ. Ook al was het weer slecht, in de orangerie waan je je gewoon buiten mede door de mooie ligging en tuin."

10 Ruimtes
10 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Boven verwachting goede productpresentatie

"Wij waren al eerder bij Green Village geweest, maar waren gisteren voor het eerst in het nieuw aangebouwde gedeelte en zijn zeer aangenaam verrast. Boven verwachting goed, mooi en gastvrij! Een perfecte plek voor een productpresentatie, seminar of ander zakelijk event."

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Bereikbaarheid

Genoten van de heerlijke vergaderruimte

"Wij hebben met 7 personen een vergadering gehad bij Green Village en hebben genoten van de heerlijke vergaderruimte. Lekker licht, ruim opgezet met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Na de vergadering hebben we een borrel aan de bar gehad waarna we aan tafel zijn gegaan voor een heerlijk diner. De service was top :) Bedankt en tot een volgende keer!"

Specificaties

Bijeenkomsten tot 250 gasten
Personeelsfeest tot 500 gasten
Gratis wifi-verbinding
Flexibel in te delen ruimtes
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Audiovisuele middelen
Klimaatcontrole
Verschillende arrangementen
Full service locatie
Eigen keukenteam
Nespresso koffie

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw personeelsbijeenkomst? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Feestelijke personeelsbijeenkomst

Wil je de personeelsbijeenkomst afsluiten met een borrel of een personeelsfeest? Geen probleem! Al onze ruimtes zijn flexibel in te delen en zo kun je bij ons terecht voor een feest tot wel 500 gasten.

Daarnaast staat ons keukenteam de gehele dag voor jullie klaar zodat het de gasten aan niets ontbreekt. Van borrelhapjes tot barbecue en van 4-gangen diner tot aan een cake shake.

Ruimtes voor een personeelsbijeenkomst

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de personeelsbijeenkomst? We vertellen je er graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging