Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

160 m2 oppervlakte
150 gasten theateropstelling
Tot 200 feestgasten
Tot 140 dinergasten
Mooi weer garantie
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Full service locatie
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Sfeervolle tuin

Check de beschikbaarheid

Wil je direct de beschikbaarheid checken van de Orangerie voor jouw corporate event, bedrijfsfeest of congres? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

De Orangerie: een locatie met een wow-effect

De Orangerie leent zich voor uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten. Van een corporate event tot productpresentatie. Wat de bijeenkomst ook mag zijn, de Orangerie is een locatie met een wow-effect. Dankzij de glazen wanden en het glazen dak heb je een 360 graden view op de mooie tuin en de Nederlandse luchten. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Verder is de Orangerie voorzien van de nieuwste technologieën op audiovisueel gebied.

Alvast even rondkijken in de Orangerie?

De 160 m2 oppervlakte van de Orangerie is zeer geschikt voor plenaire sessies tot 150 gasten. Wil je liever een borrel, zakelijk diner of bedrijfsfeest organiseren? Dat kan tot wel 200 gasten. Het team van Green Village denkt voorafgaand aan de bijeenkomst met je mee. Dat kan over de ideale opstelling, inrichting en culinaire invulling. Allemaal om van jouw bijeenkomst een succes te maken.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

9 Ruimtes
10 Culinair
10 Service

Een aanrader voor zakelijke bijeenkomsten

"Green Village is een fantastische locatie. Zowel binnen als in de heerlijke tuin. Ze serveren een smakelijke lunch en ze hebben hier echt begrepen wat hospitality is. Een aanrader voor trainingen, workshops, personeelsbijeenkomsten of andere zakelijke bijeenkomsten"

8 Culinair
10 Ruimtes
9 Service

Uitstekend verzorgde seminar

"We hebben een uitstekend verzorgde seminar gehad bij Green Village. De smakelijke broodjes kroket en voldoende frisse lucht, hielden de deelnemers bij de les. Bedankt!"

9 Service
8 Ruimtes
9 Culinair

Personeelsbijeenkomst tot in de puntjes verzorgd

"Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij Green Village. Van voortraject tot uitvoering, alles is tot in de puntjes verzorgd. Mooie ruimtes, van alle gemakken voorzien! Catering is top! We komen terug :-)"

10 Ruimtes
10 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Boven verwachting goede productpresentatie

"Wij waren al eerder bij Green Village geweest, maar waren gisteren voor het eerst in het nieuw aangebouwde gedeelte en zijn zeer aangenaam verrast. Boven verwachting goed, mooi en gastvrij! Een perfecte plek voor een productpresentatie, seminar of ander zakelijk event."

De Orangerie 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om de Orangerie 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging