Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

80 m2 oppervlakte
Capaciteit tot 80 gasten
Nespresso koffie
Eigen keukenteam
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Gratis wifi-verbinding
Diverse arrangementen

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village 1 voor jouw corporate event, bedrijfsfeest of congres? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Een persoonlijk welkom in de ontvangstruimte

De eerste indruk van jouw congres, seminar of training krijgen je gasten op het moment dat ze de locatie binnenstappen. Bij Green Village snappen we dat als geen ander en daarom blijven we continu onze eerste indruk nóg beter maken. Zo hebben wij in het voorjaar van 2018 onder andere alle ontvangstruimtes verdubbeld in capaciteit en volledig vernieuwt. We hechten er veel waarde aan dat jouw gasten zich direct welkom voelen. Ons team doet er dan ook alles aan om dit te bewerkstelligen.

Alvast even rondkijken in de Green Village 1?

Je gasten worden ontvangen met een kopje Nespresso koffie of Fuze thee. We plaatsen een uitgebreid assortiment zoete lekkernijen op tafel of serveren andere gerechten uit. Zo kunnen jouw gasten vol energie de bijeenkomst tegemoet.

Green Village 1 is naast ontvangstruimte voor een bijeenkomst in de aangrenzende combinatiezaal Green Village 3 & 4, ook uitermate geschikt voor een borrel, pauzemoment of walking dinner.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

10 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Keukenconcurrent

Keukenconcurrent organiseert al een aantal jaren de bijeenkomsten bij Green Village. De medewerkers nemen alles uit handen en zorgen voor een fijne en sfeervolle omgeving. Ook in corona tijden is dit een toplocatie!

9 Culinaire invulling
9 Serviceniveau
9 Contact in voorbereiding

Blauwdruk Investeringen BV

Na positieve reacties van onze deelnemers kunnen wij concluderen dat de vergadering bij Green Village als positief is ervaren. Dank aan Green Village!

8 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Academie voor Vastgoed

Green Village is een prettige locatie met een fijne sfeer. Alles was tijdens onze docentendag van A tot Z volledig verzorgd. Daarnaast is het personeel servicegericht en komen de gasten geen moment iets tekort.

9 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Flow

Onze bijeenkomst bij Green Village was professioneel georganiseerd. De deelnemers zijn gastvrij ontvangen en de lunch was goed verzorgd. We zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Green Village.

8 Culinaire invulling
9 Serviceniveau
9 Contact in voorbereiding

VolkerWessels Infra EPC

Wij hebben bij Green Village onlangs een vergadering georganiseerd. Het team speelt goed in op de behoefte van de gasten.

Green Village 1 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om de Green Village 1 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging