Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

80 m2 oppervlakte
Capaciteit tot 80 gasten
Nespresso koffie
Eigen keukenteam
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Gratis wifi-verbinding
Diverse arrangementen

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village 1 voor jouw corporate event, bedrijfsfeest of congres? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Een persoonlijk welkom in de ontvangstruimte

De eerste indruk van jouw congres, seminar of training krijgen je gasten op het moment dat ze de locatie binnenstappen. Bij Green Village snappen we dat als geen ander en daarom blijven we continu onze eerste indruk nóg beter maken. Zo hebben wij in het voorjaar van 2018 onder andere alle ontvangstruimtes verdubbeld in capaciteit en volledig vernieuwt. We hechten er veel waarde aan dat jouw gasten zich direct welkom voelen. Ons team doet er dan ook alles aan om dit te bewerkstelligen.

Alvast even rondkijken in de Green Village 1?

Je gasten worden ontvangen met een kopje Nespresso koffie of Fuze thee. We plaatsen een uitgebreid assortiment zoete lekkernijen op tafel of serveren andere gerechten uit. Zo kunnen jouw gasten vol energie de bijeenkomst tegemoet.

Green Village 1 is naast ontvangstruimte voor een bijeenkomst in de aangrenzende combinatiezaal Green Village 3 & 4, ook uitermate geschikt voor een borrel, pauzemoment of walking dinner.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

10 Service
10 Parkeergelegenheid
10 Ruimtes

Wij komen snel terug voor een volgend evenement

"Green Village is de perfecte locatie om een succesvol evenement te organiseren. Een prachtige multi-functionele locatie in het midden van het land, goed bereikbaar, meer dan genoeg parkeergelegenheid en fantastische medewerkers die alles voor je doen wat nodig is om van je evenement een groot succes te maken. Wij komen snel weer terug!"

9 Ruimtes
9 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Vergaderlocatie die steeds in de smaak valt

"Wij blijven terugkomen bij Green Village voor de prachtige locatie, de centrale ligging en het behulpzame personeel. Tijdens de presentatie bleek dat wij eerder pauze zouden hebben en via een WhatsApp berichtje was dit binnen 5 minuten geregeld. Ook het terras en de lunch faciliteiten vallen elke keer goed in de smaak."

8 Culinair
10 Ruimtes
9 Service

Uitstekend verzorgde seminar

"We hebben een uitstekend verzorgde seminar gehad bij Green Village. De smakelijke broodjes kroket en voldoende frisse lucht, hielden de deelnemers bij de les. Bedankt!"

10 Ruimtes
10 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Boven verwachting goede productpresentatie

"Wij waren al eerder bij Green Village geweest, maar waren gisteren voor het eerst in het nieuw aangebouwde gedeelte en zijn zeer aangenaam verrast. Boven verwachting goed, mooi en gastvrij! Een perfecte plek voor een productpresentatie, seminar of ander zakelijk event."

Green Village 1 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om de Green Village 1 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging