Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

120 m2 oppervlakte
Tot 150 gasten ontvangst
Tot 80 gasten dineropstelling
Nespresso koffie
Eigen keukenteam
Diverse arrangementen
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village 2 voor jouw corporate event, borrel of congres? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Multifunctionele ontvangstruimte

Bij Green Village hechten wij veel waarde aan het welkom laten voelen van alle gasten, want dat draagt bij aan het succes van de bijeenkomst. Om dit te bewerkstelligen, blijven wij onze dienstverlening en onze ruimtes steeds verbeteren en vernieuwen. Zo hebben wij in het voorjaar van 2018 Green Village een volledige make-over gegeven waardoor we niet alleen onze ruimtes hebben verdubbeld in capaciteit, maar deze ook hebben voorzien van nieuwe faciliteiten.

In Green Village 2 staat ons team altijd voor de gasten klaar met bijvoorbeeld een kop Nespresso koffie of een ander drankje. Dit stemmen we van tevoren geheel af op de bijeenkomst en het doel ervan. Naast het ontvangen van de gasten voor bijvoorbeeld een congres, is deze ruimte uitermate geschikt voor een lunch, diner of borrel. Zelfs je plenaire sessie kunnen we hier hosten.

Alvast even rondkijken in de Green Village 2?

Deze ruimte ligt tussen de unieke Orangerie, de combinatiezaal Green Village 3 & 4 en Green Village 1 in en is daarmee een prima uitvalsbasis voor de pauzemomenten.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

9 Culinair
10 Service
10 Bereikbaarheid

Ideaal voor vergaderingen

"De Winebar is een fijne ruimte, lekker klein en rustig. Ideaal voor kleine vergaderingen. De lunch was heerlijk en drank was vers en werd goed verzorgd. Na afloop geen probleem om iets langer te blijven. Al met al een topdag!"

9 Service
8 Ruimtes
9 Culinair

Personeelsbijeenkomst tot in de puntjes verzorgd

"Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij Green Village. Van voortraject tot uitvoering, alles is tot in de puntjes verzorgd. Mooie ruimtes, van alle gemakken voorzien! Catering is top! We komen terug :-)"

8 Culinair
10 Ruimtes
9 Service

Uitstekend verzorgde seminar

"We hebben een uitstekend verzorgde seminar gehad bij Green Village. De smakelijke broodjes kroket en voldoende frisse lucht, hielden de deelnemers bij de les. Bedankt!"

Green Village 2 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om de Green Village 2 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging