Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

120 m2 oppervlakte
Tot 150 gasten ontvangst
Tot 80 gasten dineropstelling
Nespresso koffie
Eigen keukenteam
Diverse arrangementen
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village 2 voor jouw corporate event, borrel of congres? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Multifunctionele ontvangstruimte

Bij Green Village hechten wij veel waarde aan het welkom laten voelen van alle gasten, want dat draagt bij aan het succes van de bijeenkomst. Om dit te bewerkstelligen, blijven wij onze dienstverlening en onze ruimtes steeds verbeteren en vernieuwen. Zo hebben wij in het voorjaar van 2018 Green Village een volledige make-over gegeven waardoor we niet alleen onze ruimtes hebben verdubbeld in capaciteit, maar deze ook hebben voorzien van nieuwe faciliteiten.

In Green Village 2 staat ons team altijd voor de gasten klaar met bijvoorbeeld een kop Nespresso koffie of een ander drankje. Dit stemmen we van tevoren geheel af op de bijeenkomst en het doel ervan. Naast het ontvangen van de gasten voor bijvoorbeeld een congres, is deze ruimte uitermate geschikt voor een lunch, diner of borrel. Zelfs je plenaire sessie kunnen we hier hosten.

Alvast even rondkijken in de Green Village 2?

Deze ruimte ligt tussen de unieke Orangerie, de combinatiezaal Green Village 3 & 4 en Green Village 1 in en is daarmee een prima uitvalsbasis voor de pauzemomenten.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

10 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Keukenconcurrent

Keukenconcurrent organiseert al een aantal jaren de bijeenkomsten bij Green Village. De medewerkers nemen alles uit handen en zorgen voor een fijne en sfeervolle omgeving. Ook in corona tijden is dit een toplocatie!

10 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Hands on ICT

Green Village is een mooie locatie midden in het land. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Daarnaast is alles van A tot Z goed geregeld.

9 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Flow

Onze bijeenkomst bij Green Village was professioneel georganiseerd. De deelnemers zijn gastvrij ontvangen en de lunch was goed verzorgd. We zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Green Village.

9 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
9 Contact in voorbereiding

Blauwdruk Investeringen BV

Voor onze vergadering hebben we met veel plezier gebruik gemaakt van Green Village! Het personeel is erg gastvrij.

8 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Academie voor Vastgoed

Green Village is een prettige locatie met een fijne sfeer. Alles was tijdens onze docentendag van A tot Z volledig verzorgd. Daarnaast is het personeel servicegericht en komen de gasten geen moment iets tekort.

9 Culinaire invulling
9 Serviceniveau
9 Contact in voorbereiding

VolkerWessels Infra EPC

Green Village is een fijne locatie voor een vergadering. Alles wordt van voorbereiding tot de bijeenkomst zelf volledig afgestemd. Het team is flexibel ingesteld waardoor een programmawijziging goed werd opgevangen, mocht het programma anders verlopen dan gepland.

Green Village 2 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om de Green Village 2 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging