Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

35 m2 oppervlakte
40 borrelgasten
10 gasten in kringopstelling
Full service locatie
Nespresso koffie
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Aangrenzend terras
Gratis wifi-verbinding
Klimaatcontrole
Centraal gelegen
Gratis parkeren

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Koetshuis 1 voor jouw bedrijfsfeest, borrel of barbecue? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Volledig verzorgde bijeenkomst

Koetshuis 1 heeft een oppervlakte van 35 m2 en leent zich goed voor bijeenkomsten met een informeel tintje. Van borrel tot zakelijke bespreking, ons team zet de juiste opstelling voor je klaar. Ook denken we met alle liefde mee over de culinaire invulling. Onze chef-kok Robbert en zijn keukenteam serveren de lekkerste gerechten & borrelbites.

Alvast even rondkijken in de Koetshuis 1?

In de zomer kunnen de grote deuren open naar het terras. Zo kun je samen met je gasten genieten van de zon of de borrel combineren met een barbecue. Wil je voorafgaand aan de borrel graag vergaderen? Dan kan dit in het aangrenzende Koetshuis 2. Deze is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot 60 gasten plenair.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

9 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Flow

Onze bijeenkomst bij Green Village was professioneel georganiseerd. De deelnemers zijn gastvrij ontvangen en de lunch was goed verzorgd. We zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Green Village.

8 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Academie voor Vastgoed

Green Village is een prettige locatie met een fijne sfeer. Alles was tijdens onze docentendag van A tot Z volledig verzorgd. Daarnaast is het personeel servicegericht en komen de gasten geen moment iets tekort.

9 Culinaire invulling
9 Serviceniveau
9 Contact in voorbereiding

Blauwdruk Investeringen BV

Na positieve reacties van onze deelnemers kunnen wij concluderen dat de vergadering bij Green Village als positief is ervaren. Dank aan Green Village!

7 Culinaire invulling
8 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Nederlands Huisartsen Genootschap/H&W

We hebben bij Green Village een workshop georganiseerd. De locatie is wat ons betreft ook perfect voor medewerkersbijeenkomsten, seminars en trainingen.

9 Culinaire invulling
9 Serviceniveau
9 Contact in voorbereiding

VolkerWessels Infra EPC

Green Village is een fijne locatie voor een vergadering. Alles wordt van voorbereiding tot de bijeenkomst zelf volledig afgestemd. Het team is flexibel ingesteld waardoor een programmawijziging goed werd opgevangen, mocht het programma anders verlopen dan gepland.

Koetshuis 1 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Koetshuis 1 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging