Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

35 m2 oppervlakte
40 borrelgasten
10 gasten in kringopstelling
Full service locatie
Nespresso koffie
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Aangrenzend terras
Gratis wifi-verbinding
Klimaatcontrole
Centraal gelegen
Gratis parkeren

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Koetshuis 1 voor jouw bedrijfsfeest, borrel of barbecue? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Volledig verzorgde bijeenkomst

Koetshuis 1 heeft een oppervlakte van 35 m2 en leent zich goed voor bijeenkomsten met een informeel tintje. Van borrel tot zakelijke bespreking, ons team zet de juiste opstelling voor je klaar. Ook denken we met alle liefde mee over de culinaire invulling. Onze chef-kok Robbert en zijn keukenteam serveren de lekkerste gerechten & borrelbites.

Alvast even rondkijken in de Koetshuis 1?

In de zomer kunnen de grote deuren open naar het terras. Zo kun je samen met je gasten genieten van de zon of de borrel combineren met een barbecue. Wil je voorafgaand aan de borrel graag vergaderen? Dan kan dit in het aangrenzende Koetshuis 2. Deze is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot 60 gasten plenair.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Ruimtes

We kunnen niet wachten tot een volgend event!

"Wij zijn al meerdere keren bij Green Village geweest met onze groep en zijn tot nu toe elke keer verrast door de goede service en kwaliteit bij de locatie. Wij kunnen niet wachten tot ons volgende bezoek!"

10 Service
10 Parkeergelegenheid
10 Ruimtes

Wij komen snel terug voor een volgend evenement

"Green Village is de perfecte locatie om een succesvol evenement te organiseren. Een prachtige multi-functionele locatie in het midden van het land, goed bereikbaar, meer dan genoeg parkeergelegenheid en fantastische medewerkers die alles voor je doen wat nodig is om van je evenement een groot succes te maken. Wij komen snel weer terug!"

Koetshuis 1 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Koetshuis 1 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging