Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

70 m2 oppervlakte
60 gasten theateropstelling
Tot 80 feestgasten
Diverse audiovisuele middelen
Gratis wifi-verbinding
Klimaatcontrole
Eigen keukenteam
Full service locatie
Nespresso koffie
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Aangrenzend terras

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Koetshuis 2 voor jouw vergadering, training of bedrijfsfeest? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Volledig verzorgde zakelijke bijeenkomst

Koetshuis 2 leent zich goed voor een zakelijke bijeenkomst met een informeel tintje. Wat de bijeenkomst ook mag zijn, wij verzorgen het tot in de puntjes. Zo denken we graag met je mee over de culinaire invulling en staat ons team op de dag van de bijeenkomst voor je klaar. Regel jij de gasten? Dan regelen wij de rest.

Alvast even rondkijken in de Koetshuis 2?

Koetshuis 2 bestaat uit een ruime zaal van 70 m2 oppervlakte en is voorzien van diverse audiovisuele middelen. Daarnaast beschikt het Koetshuis over een eigen terras. Wil je na de bijeenkomst genieten van een ontspannen borrel? Geen probleem! Koetshuis 2 is goed te combineren met de aangrenzende authentieke bruine kroeg.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Ruimtes

We kunnen niet wachten tot een volgend event!

"Wij zijn al meerdere keren bij Green Village geweest met onze groep en zijn tot nu toe elke keer verrast door de goede service en kwaliteit bij de locatie. Wij kunnen niet wachten tot ons volgende bezoek!"

10 Service
10 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Workshoplocatie met uitstraling

"Green Village is een prachtige locatie dat zich uitstekend leent voor elke bijeenkomst. Door de ligging en uitstraling oogt het minder kil of formeel dan de reguliere congres-/vergadercentra. De medewerkers zijn allen enorm servicegericht en geven je een erg welkom gevoel. Ze zijn tevens heel flexibel bij last minute wijzigingen. Parkeerruimte mag wat uitgebreid worden."

Marloes

Manager Green Village

We hebben helaas niet meer dan 100 parkeerplekken op eigen terrein. Aan het begin van de Blokhoeve bevindt zich echter een groot parkeerterrein waar gasten gratis hun auto kunnen parkeren.

9 Ruimtes
9 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Vergaderlocatie die steeds in de smaak valt

"Wij blijven terugkomen bij Green Village voor de prachtige locatie, de centrale ligging en het behulpzame personeel. Tijdens de presentatie bleek dat wij eerder pauze zouden hebben en via een WhatsApp berichtje was dit binnen 5 minuten geregeld. Ook het terras en de lunch faciliteiten vallen elke keer goed in de smaak."

10 Ruimtes
10 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Boven verwachting goede productpresentatie

"Wij waren al eerder bij Green Village geweest, maar waren gisteren voor het eerst in het nieuw aangebouwde gedeelte en zijn zeer aangenaam verrast. Boven verwachting goed, mooi en gastvrij! Een perfecte plek voor een productpresentatie, seminar of ander zakelijk event."

Koesthuis 2 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Koetshuis 2 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging