Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Succesvolle kick-off bijeenkomst

Green Village beschikt over elf verschillende ruimtes en een grote tuin om jouw kick-off bijeenkomst te faciliteren. Van bruine kroeg als het net even ander mag tot aan een volledig glazen orangerie voor het ultieme buitengevoel. De ruimtes zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien, zoals klimaatbeheersing en diverse audiovisuele middelen. Naast de ruimtes en de faciliteiten, staat ons team met plezier voor jou en je gasten klaar om de kick-off bijeenkomst tot een succes te maken.

Green Village is een centraal gelegen, full service locatie. Dat betekent dat wij je als organisator kunnen ondersteunen op verschillende vlakken, maar ook werk uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij onder andere de branding, het draaiboek en de culinaire invulling. Zo kun jij je focussen op de inhoud!

Wat opdrachtgevers
over ons zeggen

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Parkeren

Kick-off meeting op een top locatie

We hebben onze kick-off meeting gehad bij Green Village voor het nieuwe jaar met ons team van Traffic & More. Wij zijn netjes ontvangen en alles was keurig voor ons geregeld. Wat een TOP locatie. Green Village bedankt!

9 Ruimtes
8 Service
8 Food

Professionele kick-off bijeenkomst

"We hebben Green Village ervaren als professioneel en luxe. Onze kick-off kwam goed tot zijn recht in de overzichtelijke en mooie zaal met hoogstaande apparatuur. Vriendelijke en behulpzame begeleiding van het personeel en goed eten en drinken maakten de dag van Wolfram Chain compleet."

10 Ruimtes
8 Culinair
9 Service

Klanten konden ontspannen netwerken

"Het is een ontzettend mooie locatie en onze klanten waren onder de indruk. Daarnaast was alles goed verzorgd. Naast de hapjes en drankjes was er ook over de aankleding goed nagedacht. Klanten konden ontspannen met elkaar netwerken tijdens onze netwerkbijeenkomst."

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Bereikbaarheid

Genoten van de heerlijke vergaderruimte

"Wij hebben met 7 personen een vergadering gehad bij Green Village en hebben genoten van de heerlijke vergaderruimte. Lekker licht, ruim opgezet met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Na de vergadering hebben we een borrel aan de bar gehad waarna we aan tafel zijn gegaan voor een heerlijk diner. De service was top :) Bedankt en tot een volgende keer!"

8 Ruimtes
9 Culinair
10 Service

Perfecte locatie voor een productpresentatie

"Perfecte locatie voor relatie-evenementen, een productpresentatie en andere vergaderarrangementen. Mooie entourage en goede service. Ligt perfect aan de snelweg! We zijn zeer tevreden en komen hier zeker terug."

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Service

Personeelsbijeenkomst op een top-locatie

"Prachtige locatie, zeer hartelijk personeel, uitstekende service en ook op culinair gebied alles voor elkaar. Afspraken worden nagekomen en aan alle wensen en eisen kon worden voldaan. Ook al onze gasten waren zeer content met deze top-locatie."

9 Service
10 Ruimtes
10 Parkeren

Uiterst soepel verlopen bijeenkomst

"De personeelsbijeenkomst verliep uiterst soepel. Een gastvrije locatie die kwaliteit en gastvrijheid op één heeft staan. Een evenement uit het boekje. De zalen waren ook heel prettig qua akoestiek en er was voldoende parkeergelegenheid."

Specificaties

Capaciteit tot 250 gasten
Flexibel in te delen ruimtes
Full service locatie
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Uitgebreide drankenkaart
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Sfeervolle tuin
Gratis wifi

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw kick-off bijeenkomst? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Centraal gelegen kick-off locatie

Green Village biedt de ruimte voor kick-off bijeenkomsten tot 250 gasten in theateropstelling. Is er sprake van een bijeenkomst met verschillende subsessies? Dan is dat bij ons ook geen probleem. Naast een grote plenaire ruimte hebben we verschillende, kleinere ruimtes met allemaal hun eigen sfeer en stijl. De kick-off meeting kun je natuurlijk op geen betere manier afsluiten dan met een borrel, diner of feest. Dit kan tot wel 500 gasten en wordt volledig verzorgd door ons keukenteam.

Onze locatie is centraal gelegen in het hart van Nederland en ligt naast de A2, A12 en A27. De gasten kunnen voor de deur gratis parkeren. Daarnaast is Green Village makkelijk met het OV te bereiken. Zo stopt de tram op 200 meter afstand en ben je vanaf Utrecht Centraal in 19 minuten op onze locatie. Bij Green Village profiteer je dus van alle gemakken die de ligging in de Randstand biedt, maar kun je tegelijkertijd genieten van een landelijke omgeving. Bij mooi weer kunnen je gasten bijvoorbeeld lekker in de zon zitten op één van de vele terrassen en kun je rondwandelen in de tuin.

Ruimtes voor een kick-off

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw kick-off bijeenkomst? We vertellen je er graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging