Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

220 m2 oppervlakte
270 gasten theateropstelling
190 dinergasten
300 feestgasten
Nespresso koffie
Eigen keukenteam
Gratis wifi-verbinding
Full HD 98" schermen
BOSE geluidssysteem
Aangrenzend buitenterras
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village 3 & 4 voor jouw bedrijfsfeest, productpresentatie of corporate event? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Jouw zakelijke event volledig verzorgd

Bij de organisatie van een congres of zakelijk event komt al genoeg kijken. Daarom vinden wij het fijn om zoveel mogelijk voor je uit handen te nemen. De combinatiezaal Green Village 3 & 4 is van alle gemakken voorzien, zoals twee grote LED-schermen van 98 inch, een eigen buitenterras en een stijlvolle, lange bar. Daarnaast kun je op ons enthousiaste team rekenen voor de inrichting, culinaire invulling en verzorging van je evenement.

Green Village 3 & 4 is in 2018 aan de oude boerderij gebouwd en dus nog helemaal nieuw. Dat betekent dat je beschikt over de nieuwste faciliteiten en apparatuur in de zaal. Daarnaast is de ruimte volledig geluiddicht en daarmee ook uitermate geschikt voor een knallend bedrijfsfeest tot in de late uurtjes. Op welke dag of hoe laat jouw bijeenkomst ook plaats vindt, wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geopend.

Alvast even rondkijken in Green Village 3 & 4?

Green Village 3 & 4 is goed te combineren met één van onze ontvangstruimtes, zoals Green Village 1. Zo kunnen jouw gasten het zakelijke event beginnen met een lekkere kop koffie of thee.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

9 Service
8 Ruimtes
9 Culinair

Personeelsbijeenkomst tot in de puntjes verzorgd

"Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij Green Village. Van voortraject tot uitvoering, alles is tot in de puntjes verzorgd. Mooie ruimtes, van alle gemakken voorzien! Catering is top! We komen terug :-)"

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Ruimtes

We kunnen niet wachten tot een volgend event!

"Wij zijn al meerdere keren bij Green Village geweest met onze groep en zijn tot nu toe elke keer verrast door de goede service en kwaliteit bij de locatie. Wij kunnen niet wachten tot ons volgende bezoek!"

8 Culinair
10 Ruimtes
9 Service

Uitstekend verzorgde seminar

"We hebben een uitstekend verzorgde seminar gehad bij Green Village. De smakelijke broodjes kroket en voldoende frisse lucht, hielden de deelnemers bij de les. Bedankt!"

Green Village 3 & 4 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 3 & 4 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging