Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

220 m2 oppervlakte
250 gasten theateropstelling
160 dinergasten
300 feestgasten
Nespresso koffie
Eigen keukenteam
Gratis wifi-verbinding
Full HD 98" schermen
BOSE geluidssysteem
Aangrenzend buitenterras
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village 3 & 4 voor jouw bedrijfsfeest, productpresentatie of corporate event? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Jouw zakelijke event volledig verzorgd

Bij de organisatie van een congres of zakelijk event komt al genoeg kijken. Daarom vinden wij het fijn om zoveel mogelijk voor je uit handen te nemen. De combinatiezaal Green Village 3 & 4 is van alle gemakken voorzien, zoals twee grote LED-schermen van 98 inch, een eigen buitenterras en een stijlvolle, lange bar. Daarnaast kun je op ons enthousiaste team rekenen voor de inrichting, culinaire invulling en verzorging van je evenement.

Green Village 3 & 4 is in 2018 aan de oude boerderij gebouwd en dus nog helemaal nieuw. Dat betekent dat je beschikt over de nieuwste faciliteiten en apparatuur in de zaal. Daarnaast is de ruimte volledig geluiddicht en daarmee ook uitermate geschikt voor een knallend bedrijfsfeest tot in de late uurtjes. Op welke dag of hoe laat jouw bijeenkomst ook plaats vindt, wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geopend.

Alvast even rondkijken in Green Village 3 & 4?

Green Village 3 & 4 is goed te combineren met één van onze ontvangstruimtes, zoals Green Village 1. Zo kunnen jouw gasten het zakelijke event beginnen met een lekkere kop koffie of thee.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

9 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Flow

Onze bijeenkomst bij Green Village was professioneel georganiseerd. De deelnemers zijn gastvrij ontvangen en de lunch was goed verzorgd. We zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Green Village.

10 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Hands on ICT

Green Village is een mooie locatie midden in het land. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Daarnaast is alles van A tot Z goed geregeld.

10 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Keukenconcurrent

Keukenconcurrent organiseert al een aantal jaren de bijeenkomsten bij Green Village. De medewerkers nemen alles uit handen en zorgen voor een fijne en sfeervolle omgeving. Ook in corona tijden is dit een toplocatie!

7 Culinaire invulling
8 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Nederlands Huisartsen Genootschap/H&W

We hebben bij Green Village een workshop georganiseerd. De locatie is wat ons betreft ook perfect voor medewerkersbijeenkomsten, seminars en trainingen.

8 Culinaire invulling
9 Serviceniveau
9 Contact in voorbereiding

VolkerWessels Infra EPC

Wij hebben bij Green Village onlangs een vergadering georganiseerd. Het team speelt goed in op de behoefte van de gasten.

9 Culinaire invulling
9 Serviceniveau
9 Contact in voorbereiding

Blauwdruk Investeringen BV

Na positieve reacties van onze deelnemers kunnen wij concluderen dat de vergadering bij Green Village als positief is ervaren. Dank aan Green Village!

8 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

Academie voor Vastgoed

Green Village is een prettige locatie met een fijne sfeer. Alles was tijdens onze docentendag van A tot Z volledig verzorgd. Daarnaast is het personeel servicegericht en komen de gasten geen moment iets tekort.

10 Culinaire invulling
10 Serviceniveau
10 Contact in voorbereiding

NSPOH en SGBO

Green Village is een prachtige locatie voor een personeelsbijeenkomst. Het personeel is ontzettend vriendelijk en het eten is voortreffelijk. Wij komen zeker terug bij de Green Village in Nieuwegein!

Green Village 3 & 4 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 3 & 4 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging