Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

140 m2 oppervlakte
120 gasten theateropstelling
80 gasten cabaretopstelling
180 feestgasten
Eigen parkeerterrein
Nespresso koffie
Gratis wifi-verbinding
Full HD 98" schermen
BOSE geluidssysteem
Flexibel in te delen ruimte
Buitenterras
Eigen keukenteam

Check de beschikbaarheid

Wil je direct de beschikbaarheid checken van Green Village 3 voor jouw congres, bedrijfsfeest of corporate event? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Congres organiseren doe je samen

Bij de organisatie van een congres of event komt al genoeg kijken. Daarom vinden wij het belangrijk om jou zoveel mogelijk uit handen te nemen. We denken graag met je mee hoe we jouw bijeenkomst in Green Village 3 optimaal kunnen vormgeven en hoe we de verwachtingen van jouw gasten kunnen overtreffen. Een congres organiseren doe je immers samen.

Alvast even rondkijken in de Green Village 3?

Verwacht je een groter gastenaantal en heb je toch iets meer ruimte nodig? Dan combineren we Green Village 3 en Green Village 4 en kun je tot wel 250 gasten verwelkomen voor een plenaire sessie. De nieuwe zalen zijn volledig geluiddicht en daarmee ook uitermate geschikt voor een knallend bedrijfsfeest tot in de late uurtjes. Bij Green Village kun je op ieder gewenste dag en tijdstip jouw bijeenkomst plaats laten vinden, want wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geopend.

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Relatie-event op een prachtige locatie

"In het najaar hebben wij bij Green Village een event georganiseerd voor onze klanten en prospects. Een prachtige, lichte locatie waar alles tot in detail prachtig is ingericht. Het contact met Green Village vooraf en tijdens ons event was heel plezierig. Alles liep op rolletjes en de culinaire invulling was heel erg goed. Mede dankzij deze locatie, het personeel en de catering is ons event super verlopen!"

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Service

Personeelsbijeenkomst op een top-locatie

"Prachtige locatie, zeer hartelijk personeel, uitstekende service en ook op culinair gebied alles voor elkaar. Afspraken worden nagekomen en aan alle wensen en eisen kon worden voldaan. Ook al onze gasten waren zeer content met deze top-locatie."

9 Service
8 Ruimtes
9 Culinair

Personeelsbijeenkomst tot in de puntjes verzorgd

"Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij Green Village. Van voortraject tot uitvoering, alles is tot in de puntjes verzorgd. Mooie ruimtes, van alle gemakken voorzien! Catering is top! We komen terug :-)"

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Ruimtes

We kunnen niet wachten tot een volgend event!

"Wij zijn al meerdere keren bij Green Village geweest met onze groep en zijn tot nu toe elke keer verrast door de goede service en kwaliteit bij de locatie. Wij kunnen niet wachten tot ons volgende bezoek!"

8 Culinair
10 Ruimtes
9 Service

Uitstekend verzorgde seminar

"We hebben een uitstekend verzorgde seminar gehad bij Green Village. De smakelijke broodjes kroket en voldoende frisse lucht, hielden de deelnemers bij de les. Bedankt!"

10 Ruimtes
10 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Boven verwachting goede productpresentatie

"Wij waren al eerder bij Green Village geweest, maar waren gisteren voor het eerst in het nieuw aangebouwde gedeelte en zijn zeer aangenaam verrast. Boven verwachting goed, mooi en gastvrij! Een perfecte plek voor een productpresentatie, seminar of ander zakelijk event."

Green Village 3 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 3 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging