Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Alles tot in de puntjes verzorgd

Ons professionele team van betrokken eventmanagers biedt optimale ondersteuning bij de organisatie van jouw congres. In het voortraject denken we met je mee om van jouw congres een succes te maken. Ook als erop de dag zelf last minute wijzigingen zijn, dan regelen we dit ter plekke.

Jouw gasten worden gedurende het hele congres in de watten gelegd. We serveren goede Nespresso koffie, verschillende zoete lekkernijen en een uitgebreide lunch. Onze chef-kok Robbert en zijn team verzorgen de culinaire invulling van jouw congres.

Wat opdrachtgevers
over ons zeggen

8 Ruimtes
8 Service
9 Parkerene

Congres met een prettige samenwerking

"Wij hebben een geslaagde dag gehad bij Green Village! Alles was prima geregeld. De contacten met betrekking tot de organisatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook de contacten op de dag van het congres waren allemaal even prettig. Wij zullen Green Village zeker aanbevelen."

9 Ruimtes
10 Service
10 Bereikbaarheid

Compleet verzorgd zakelijk evenement

"De middag/avond was voor ons zeer compleet door de combinatie van een prachtige locatie, zeer competent en vriendelijk personeel en heerlijke hapjes en BBQ. Ook al was het weer slecht, in de orangerie waan je je gewoon buiten mede door de mooie ligging en tuin."

8 Culinair
9 Service
8 Ruimtes

Goed verzorgd congres

"Wij hebben een erg leuke en goed verzorgde bijeenkomst gehad bij Green Village. De gehele dag was supergeorganiseerd en de medewerkers stonden constant voor ons klaar om te assisteren. Wij en alle deelnemers voelden ons erg welkom, heel veel dank hiervoor."

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Relatie-event op een prachtige locatie

"In het najaar hebben wij bij Green Village een event georganiseerd voor onze klanten en prospects. Een prachtige, lichte locatie waar alles tot in detail prachtig is ingericht. Het contact met Green Village vooraf en tijdens ons event was heel plezierig. Alles liep op rolletjes en de culinaire invulling was heel erg goed. Mede dankzij deze locatie, het personeel en de catering is ons event super verlopen!"

9 Ruimtes
10 Culinair
10 Service

Een aanrader voor zakelijke bijeenkomsten

"Green Village is een fantastische locatie. Zowel binnen als in de heerlijke tuin. Ze serveren een smakelijke lunch en ze hebben hier echt begrepen wat hospitality is. Een aanrader voor trainingen, workshops, personeelsbijeenkomsten of andere zakelijke bijeenkomsten"

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Ruimtes

We kunnen niet wachten tot een volgend event!

"Wij zijn al meerdere keren bij Green Village geweest met onze groep en zijn tot nu toe elke keer verrast door de goede service en kwaliteit bij de locatie. Wij kunnen niet wachten tot ons volgende bezoek!"

8 Culinair
10 Ruimtes
9 Service

Uitstekend verzorgde seminar

"We hebben een uitstekend verzorgde seminar gehad bij Green Village. De smakelijke broodjes kroket en voldoende frisse lucht, hielden de deelnemers bij de les. Bedankt!"

10 Ruimtes
10 Contact & service
10 Parkeren

Geweldige boekpresentatie

"We hebben ons boek gepresenteerd in de Orangerie van Green Village en het was geweldig. We hebben ontzettend veel complimenten gehad over de locatie, de gastvrijheid en de hele ervaring was top!"

Specificaties

Capaciteit tot 300 gasten
Ervaren team eventprofessionals
Meedenken over invulling
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Uitgebreide drankenkaart
Flexibel in te delen ruimtes
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Sfeervolle tuin

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw congres? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Congres op een centraal gelegen locatie

We richten onze locatie graag in zoals jij dat wilt. Of je nu in een theateropstelling of cabaretopstelling wilt zitten. De subsessies in onze tuin plaats wilt laten vinden of in de unieke Orangerie: wij regelen het. Bovendien zijn al onze ruimtes voorzien van de nieuwste apparatuur en faciliteiten.

Een optimale bereikbaarheid van de congreslocatie staat bij het organiseren van een congres vaak hoog op het lijstje. Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Ook het OV stopt om de hoek. Bovendien kun je bij ons gratis voor de deur parkeren. Het gemak en de bereikbaarheid van de Randstad in een rustige, landelijke omgeving.

Ruimtes voor een congres

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw congres? We vertellen je er graag meer over.

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging