Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

80 m2 oppervlakte
80 gasten theateropstelling
50 dinergasten
80 feestgasten
Eigen parkeerterrein
Nespresso koffie
Gratis wifi-verbinding
Eigen keukenteam
Full HD 98" schermen
BOSE geluidssysteem
Centraal gelegen
Eigen buitenterras

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village 4 voor jouw productpresentatie, congres of training? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Zakelijke bijeenkomst zoals jij dat wilt

Bij de organisatie van een zakelijke bijeenkomst komt al genoeg kijken. Daarom willen wij zoveel mogelijk voor jou uit handen nemen. We denken graag met je mee hoe we jouw bijeenkomst in Green Village 4 optimaal kunnen vormgeven en welke inrichting en opstelling het beste aansluit bij jouw bijeenkomst. Wil je een borrel of diner organiseren voor relaties? Ook dat faciliteren we in deze ruimte.

Alvast even rondkijken in de Green Village 4?

Je gasten worden ontvangen in de ontvangstruimte Green Village 2 en kunnen voor de plenaire sessie of deelsessies terecht in deze kleinschalige congreszaal. Verwacht je een groter gastenaantal en heb je toch iets meer ruimte nodig? Dan combineren we Green Village 4 met Green Village 3 en kun je tot wel 250 gasten verwelkomen.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Ruimtes

We kunnen niet wachten tot een volgend event!

"Wij zijn al meerdere keren bij Green Village geweest met onze groep en zijn tot nu toe elke keer verrast door de goede service en kwaliteit bij de locatie. Wij kunnen niet wachten tot ons volgende bezoek!"

9 Ruimtes
10 Service
10 Bereikbaarheid

Compleet verzorgd zakelijk evenement

"De middag/avond was voor ons zeer compleet door de combinatie van een prachtige locatie, zeer competent en vriendelijk personeel en heerlijke hapjes en BBQ. Ook al was het weer slecht, in de orangerie waan je je gewoon buiten mede door de mooie ligging en tuin."

8 Culinair
10 Ruimtes
9 Service

Uitstekend verzorgde seminar

"We hebben een uitstekend verzorgde seminar gehad bij Green Village. De smakelijke broodjes kroket en voldoende frisse lucht, hielden de deelnemers bij de les. Bedankt!"

Green Village 4 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om de Green Village 4 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging