Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Veilige borrel op eigen terras

Green Village beschikt over een sfeervolle tuin waarin verschillende privé terrassen gesitueerd zijn. Hierdoor is het mogelijk om samen met collega’s of relaties een borrel te organiseren op je eigen terras. Uiteraard volgens de geldende maatregelen en met inachtneming van de anderhalve meter afstand. Ons team hecht daarnaast veel waarde aan de hygiënemaatregelen. Dit betekent dat wij alle oppervlaktes, zoals tafels, stoelen, deurklinken en toiletten vaak en zorgvuldig reinigen. Verder hangen er diverse dispensers met desinfectiemiddel.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

9 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter borrel | Nederlandse Vereniging KNO

"Er was genoeg plek voor alle deelnemers met 1,5 meter afstand. Fijn dat er zo'n creatieve oplossing was voor de borrelhapjes! De service was prima en dank voor de flexibiliteit bij het serveren van het diner."

10 Culinair
9 Service
9 Ruimtes

1,5 meter bijeenkomst | Focusplaza

"Ondanks de 1,5 meter was het ontvangst zeer gastvrij en werd er goed ingespeeld op de nieuwe situatie. Complimenten! Erg mooie locatie en prettige samenwerking."

8 Ontvangst
8 Ontvangst
8 Service

1,5 meter vergadering | Universiteit Utrecht

"De ontvangst, service en indeling van de ruimte was goed. De gasten voelden zich veilig en welkom."

8 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter vergadering | A&O Fonds Gemeenten

"De bijeenkomst was super geregeld. Het was wel even wennen met alle maatregelen, maar heel begrijpelijk allemaal. De gasten hebben de bijeenkomst erg goed ervaren. De lunch in de lunchbox was zelfs een beetje te veel."

Specificaties

Grote capaciteit in de tuin
Privé terras in sfeervolle tuin
Aangepast cateringaanbod
Centraal gelegen locatie

Compleet verzorgde borrel

Lekkere hapjes en drankjes, een goede sfeer en optimale gastvrijheid. Dat is waar wij bij Green Village ook nu voor zorgen. We blijven er uiteraard voor zorgen dat het jou en jouw gasten aan niets ontbreekt. Wel hebben wij ons food and beverages aanbod aangepast aan de geldende maatregelen. Zo is er geen direct contact tussen onze medewerkers en de gasten en wordt het cateringaanbod hygiënisch verpakt in eigen keuken.

Ruimtes met eigen terras

Benieuwd naar de ruimtes?

Een borrel kan een mooie afsluiter zijn van een vergadering. Veel van onze ruimtes beschikken over een eigen terras waar de borrel kan plaatsvinden. Benieuwd naar de andere ruimtes?

Naar ruimte-overzicht

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging