Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Stel je vraag aan Dominique

Wil je direct meer informatie ontvangen over het organiseren van een bedrijfsevenement bij Green Village? Neem dan contact op met Dominique.

Stel je vraag aan Dominique

Een bedrijfsevenement moet een succes worden

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw evenement een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij er graag voor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je bedrijfsevenement.

Specificaties

Capaciteit tot 250 gasten
Ervaren team eventprofessionals
Meedenken over de invulling
Centraal gelegen en gratis parkeren
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Flexibel in te delen ruimtes

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw bedrijfsevenement? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Eindeloze mogelijkheden op één locatie

Of je nu in een informele kroeg wilt zitten, een stijlvolle evenementenzaal of een unieke Orangerie: bij Green Village zit je goed. Tijdens de plenaire sessie kunnen we tot 250 gasten verwelkomen in onze grootste zaal in theateropstelling en tijdens de pauzemomenten zorgt ons hospitality team voor de culinaire invulling. Ook wanneer je een bedrijfs- of personeelsfeest organiseert, ontzorgt ons team je natuurlijk graag. Met heerlijke hapjes en drankjes, een sfeervolle inrichting en knallende muziek maken we er samen een feestje van.

Hoewel onze locatie zich middenin het groen bevindt, zijn we toch zeer eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast parkeren je gasten gewoon gratis op ons eigen terrein. Bij Green Village profiteer je dus van alle gemakken die de ligging in de Randstad biedt, maar kun je tegelijkertijd genieten van een landelijke omgeving. Bij mooi weer kunnen je gasten bijvoorbeeld lekker in de zon zitten op één van de vele terrassen en kun je rondwandelen in de tuin.

Ruimtes

Liever een andere soort ruimte?

Bij Green Village is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee om jouw event tot een succes te maken.

Neem contact op

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging