Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114
Als familiebedrijf blijven investeren in mensen en locatie

Als familiebedrijf blijven investeren in mensen en locatie

In 2006 opende de familie Van Hooijdonk voor het eerst de deuren van Green Village. De oude boerderij op de Blokhoeve 7 in Nieuwegein werd met oog voor de oorspronkelijke details, omgetoverd tot toen nog een kleinschalige evenementenlocatie. Nu, twaalf jaar later, is Green Village uitgegroeid tot een evenementenlocatie van formaat. In het voorjaar van 2018 is Green Village verdubbeld in capaciteit met als kers op de taart een unieke Orangerie.

We hebben met de verbouwing ruimtes gecreëerd die altijd passen. Of je nu een vergadering voor 10 gasten organiseert, een groot congres voor 250 zakenrelaties of een bedrijfsfeest voor 500 collega’s. Waarom zo divers? Omdat geen enkele bijeenkomst hetzelfde is en we juist een locatie willen bieden aan events die door de groepsgrootte lastig ergens anders terecht kunnen.

Passende ruimte met de juiste sfeer middenin de Randstad

Voor vergaderingen en kleinere events kon men altijd al terecht bij Green Village, maar dankzij onze uitbreiding kunnen wij nu ook grotere events faciliteren. Zo kunnen wij Green Village exclusief verhuren voor congressen tot 250 gasten, maar doet de grootte van het congres niet af aan de intieme sfeer van de locatie. Dat is namelijk iets wat wij erg belangrijk vinden. De sfeer en uitstraling zijn zeer bepalend voor een event en wij willen dat al onze gasten zich direct welkom voelen.

Daarom is ook het landelijke en rustige gevoel dat de omgeving en de oorspronkelijke boerderij uitstralen, behouden gebleven. Noem het een oase van rust, maar dan wel middenin de Randstad. Wanneer je het terrein van Green Village opkomt, vergeet je even dat de A2, A12 en de A27 om de hoek liggen. Het is dé perfecte plek om goede resultaten neer te zetten.

Ons team als belangrijke kracht

De juiste sfeer wordt natuurlijk niet alleen door de locatie gecreëerd. Het gaat wat ons betreft hand in hand met de gastvrijheid van ons team. Onze mensen zijn namelijk de belangrijke kracht achter onze dienstverlening. We zijn weliswaar een evenementenlocatie, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen de deuren openen. We willen onze gasten helpen een succes te maken van hun business bijeenkomst. We willen bijeenkomsten bijzonder maken en onze mensen maken hierin het verschil.

Benieuwd naar het resultaat van de verbouwing? Bekijk hier de fotogalerij.