Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114
7 waardevolle tips voor bruidsparen

7 waardevolle tips voor bruidsparen

Er zijn honderden checklists te vinden over de punten waar je allemaal aan moet denken bij het organiseren van je bruiloft. Maar wat zijn nu echt zinvolle tips die je als bruidspaar moet omarmen? Om jullie dag nog completer te maken, geven we een aantal tips zodat jullie écht aan alles hebben gedacht en 100 procent kunt gaan genieten van jullie dag.

Tip 1. Vooraf een loveshoot

We horen je denken, wat? Maar samen een loveshoot doen voorafgaand aan jullie bruiloft kan echt helpen. Je raakt wat meer gewend aan samen gefotografeerd worden en door diverse poses te oefenen, ben je op het moment van de bruiloft wat beweeglijker. Zo weet je ook wat je kunt doen voor mooie foto’s en voelen jullie elkaar beter aan.

Tip 2. Zo min mogelijk reistijd

We weten allemaal dat een dag bestaat uit 24 uur en we weten ook dat je een kwart van de tijd slaapt. Reken maar uit hoe veel tijd er over is voor jullie bruiloft. Om van iedere seconde te genieten is alles op één locatie of verschillende locaties die dichtbij elkaar zijn een must. Hoe zonde is het als de helft van je gasten in de file staat en alles uitloopt?

Tip 3. Plan rustmomenten

Het idee dat de dag voorbij flitst klinkt cliché, maar het is helaas wel echt waar. Tijdens de bruiloft worden jullie omringd door al jullie naasten. Sneak daarom af en toe even weg als pasgetrouwd stel om samen de dag dusver te bespreken. Zo kunnen jullie ieder moment optimaal beleven.

Tip 4. Neem de tijd tijdens het diner

Je denkt vast dat jouw familie en vrienden zich niet zullen uitsloven tijdens het diner, maar niets is minder waar. Veel mensen grijpen hun kans om een liedje te zingen of speech te geven tijdens het diner. Overigens mag je best wat richtlijnen meegeven om ongemakkelijke situaties te voorkomen. Een tip is om een half uur speling tussen het diner en de feestavond te plannen. Zo ga je met een relaxt gevoel aan tafel. Daarnaast is het helemaal niet erg om dat halfuurtje over te hebben om je even op te frissen.

Tip 5. Comfortabel schoeisel

Hoe vervelend is het als je niet meer kunt dansen tijdens de feestavond omdat je blaren op je voeten hebt? Neem daarom altijd een paar comfortabele schoenen mee. Zo kun je per moment kiezen welke schoenen er het beste bij passen. Extra tip: loop alvast een paar rondjes extra in die lakschoenen en hakken. Zo zijn je voeten al iets gewend. Oh en vergeet alsnog die blarenpleisters niet!

Tip 6. Toiletteer verkeerd om

Daar sta je dan. Voor de wc. In je trouwjurk met die grote rok en sleep. En nu? Check eerst even of er een invalidentoilet aanwezig is. Die is een stuk groter zodat je jurk er helemaal inpast en die hendels kunnen nog weleens van pas komen. De truc is echter om je jurk omhoog te houden en omgekeerd op het toilet te gaan zitten. Succes!

Tip 7. Bezuinig niet op eten

Een van de dingen die je gasten zich zullen herinneren van jullie bruiloft, is het culinaire gedeelte. Daarom is het belangrijk dat je voldoende eetmomenten hebt. Zorg dat er variatie is en dus voor ieder wat wils.