Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114
7 toffe decoratie ideeën voor jullie bruiloft

7 toffe decoratie ideeën voor jullie bruiloft

Op jullie bruiloft willen jullie natuurlijk een perfecte setting creëren. Jullie hebben wellicht al een thema of stijl in gedachten, maar met wat voor decoratie maak je het plaatje nu écht compleet? Laat je inspireren door onze 7 decoratie ideeën!

1. Food and drinks wall

Wil je op een unieke manier bepaalde hapjes en drankjes uitserveren aan jullie gasten? Dan biedt een originele muur de uitkomst. Laat de gasten bij aankomst een glas prosecco van de muur pakken of serveer ijsjes in de zomer. Dit zijn gegarandeerd echte eyecatchers voor jullie bruiloft!

2. Backdrops

Tijdens de ceremonie elkaar het ja woord geven met een romantische achtergrond? Dat kan met een backdrop. Net als de ‘gewone’ huwelijksboog, komen backdrops in vele verschillende vormen. Zo kun je ‘m helemaal laten aansluiten op de stijl van jullie bruiloft. Wat dacht je van romantische bloemen, magische lichtjes of geometrische vormen? Daarnaast kunnen backdrops ook goed ingezet worden als achtergrond voor de foto’s van jullie bruiloftsgasten. Zo hebben je gasten ook een mooi aandenken aan jullie dag.

3. Planten

Planten zijn superhip tegenwoordig en we zien ze dan ook steeds vaker de plek van bloemen innemen op bruiloften. Van unieke tafelstukken tot decoratie aan de stoelen gedurende ceremonie en als bedankjes. Willen jullie nét even wat anders dan bloemen, haal dan groen in huis met decoratieve planten.

4. Out-of-the-box bloemdecoraties

Met bloemen kun je veel meer dan grote tafelstukken of decoratie aan de stoelen zoals we dat gewend zijn. Wanneer je echt een wow-effect wilt creëren, zijn er vele creatieve manieren om bloemen als decoratie te gebruiken. Denk maar aan bloemen hangend aan het plafond, in unieke vazen of verwerkt in een backdrop. Laat je fantasie de vrije loop gaan!

5. Autodecoratie

Natuurlijk mag de trouwauto ook niet onversierd blijven. De blikjes die achter de auto hangen, kennen we natuurlijk al. Geef de auto tijdens jullie bruiloft juist een persoonlijke touch met bijvoorbeeld bestickering van jullie namen of jullie leukste foto’s geprint op de blikjes.

6. Sfeervolle verlichting

Als je ergens een mooie sfeer mee kunt neerzetten, zijn het wel lichtjes. Van een winterwonderland tot een magische zomeravond: met sfeervolle verlichting maak je de look van jullie bruiloft compleet. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, lampionnen of lichtsnoeren. Misschien ga je wel voor een spectaculair verlichte boom of zoek je het in de kleine details met de tafeldecoratie.

7. Geometrische vormen

Geometrische vormen worden steeds hipper op bruiloften. Ze hebben een stoere uitstraling, maar laten je bruiloft er nog steeds ontzettend stijlvol uitzien. Ideaal om te combineren met de bloemstukken, backdrop of zelfs de bruidstaart! Breng de natuur en geometrie samen voor een unieke look and feel.