Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114
6 persoonlijke trouwbedankjes

6 persoonlijke trouwbedankjes

Traditiegetrouw krijgen gasten bij het verlaten van de bruiloft een bedankje. Een traditioneel bedankje is in de vorm van vijf bruidssuikers. Elk snoepje staat vervolgens weer voor een specifieke ‘wens’, zoals trouw, liefde, geluk, vruchtbaarheid en voorspoed. Een mooie gedachte natuurlijk, maar wellicht willen jullie een moderner en persoonlijker bedankje geven. Dat snappen wij wel 😉 Daarom hebben wij een lijstje samengesteld met 6 persoonlijke trouwbedankjes. Cadeautjes die je kunt personaliseren of die bijvoorbeeld verwijzen naar een speciaal moment uit jullie leven.

Reisgids favoriete stad of land

Tijdens jullie vakantie naar Indonesië, Tenerife, Parijs of welke plek dan ook, hebben jullie je verloofd. Logisch dat deze plek vanaf nu natuurlijk een speciale betekenis heeft! Hoe leuk is het dan om als bedankje een reisgids van deze bestemming cadeau te doen. Niet in het buitenland verloofd? Dan hebben jullie vast wel een favoriete stad of land waar jullie je gasten kennis mee willen laten maken.

Koffiemomentje

Stel; jullie hebben samen de traditie ontwikkeld om iedere zaterdagochtend samen ergens koffie te drinken. Er gaat geen zaterdag voorbij zonder jullie vaste koffiemoment. Dan zou een gepersonaliseerd koffiekopje als bruiloftsbedankje ook heel leuk kunnen zijn. Wie weet nemen de gasten deze traditie wel over?!

Favoriete drankje

Hebben jullie een favoriet drankje? Top! Dan zouden jullie deze bijvoorbeeld als miniflesje cadeau kunnen doen. Of laat de gasten kennis maken met een specifieke drank of biertje uit de streek waar jullie vandaan komen. Komen jullie uit totaal verschillende steden, provincies of landen? Dan zou je deze twee ook samen kunnen voegen.

Mooie opener

Als we het dan toch over drank hebben, dan kan een gepersonaliseerde opener ook leuk zijn als cadeau. Een wijnopener met jullie initialen en de trouwdatum erop of een bieropener in de vorm van een ananas omdat dat jullie favoriete fruit is. Mogelijkheden te over.

Groen bedankje

Wil je iets anders geven voor in huis? Denk dan eens aan een plantje. Je kunt ervoor kiezen om een kant-en-klaar plantje cadeau te doen of een potje met zaden die de gasten zelf moeten laten groeien. Je weet wat ze zeggen; alles wat je liefde en aandacht geeft, groeit!

Bedankje voor de zoetekauw

Willen jullie toch de traditie van de bruidssuiker in ere houden, maar er een moderne twist aan geven? Kies dan voor een snoepbuffet bij de uitgang waar alle gasten zelf hun zakje snoep kunnen volscheppen. Jullie favoriete snoep staat er natuurlijk tussen en er is voor ieder wat wils.